Tolga Zengin 'Asla korkmadım'

Tolga Zengin 'Asla korkmadım'

SPOR Haberleri

Galatasaray derbisine çıkmayan Tolga Zengin, 'korktuğu için oynamadı' iddiasına yanıt verdi: "Belimden sakattım. Bırakın oynamayı, yürüyemiyordum bile" dedi.

Ve Tolga Zengin suskunluğunu bozdu... 
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Sporting Lizbon'a 3-1 yenilerek elendiği maçta yediği hatalı goller nedeniyle ağır eleştirilere hedef olan ve sonrasında sakatlığını gerekçe göstererek Galatasaray derbisine çıkmayan Tolga, 'korktuğu için oynamadı' iddiasına ilk kez yanıt verdi.

Lig TV'ye konuşan tecrübeli kaleci, Galatasaray derbisinden önce belindeki sakatlık nedeniyle yürüyemediğini belirterek, "Ağrım geçerse Galatasaray maçında her türlü oynayacaktım. Taraftar tepkisinden korkacaksanız futbolu bırakmanız gerekir. İki büklümdüm, ağrıyı geçtim yürüyemiyordum. Çok daha farklı durumlarda oynadım. Kimseye bir şey ıspatlayacak durumum yok. Takım, yönetim herkes biliyor. DOktorlar, bana 'Oynama' dediğinde bile oynadım. Hocama 'Görev verirsen bir şekilde oynayacağım' dedim. Hocam bana 'Ayakta duramıyorsun, ne oynaması!' dedi. Zaten ertesi gün bir operasyon geçirdim" açıklamasını yaptı.

"BİLDİĞİNİZ AMELİYAT OLDUM"
Haberlere çok takılmadığını belirten Tolga Zengin, "Bu haberleri yapan kişiler belli olduğu için çok da şaşırmadım. İftira can sıkar am yapan insanları bildiğim için çok da şaşırmadım. Ertesi gün bildiğiniz ameliyat oldum. Üç gün istirahat sonrasında tekrar oynayabiliyorsunuz. Bunu kulüp açıkladı, insanlar ne yapacaklarını, ne yazacaklarını şaşırdılar. Onlara ispatlayacak bir şeyim yok" dedi.

"KALECİ ARAYIŞLARI BENİ ETKİLEMEZ"
Beşiktaş'ın kaleci transfer edecek olmasıyla ilgili de konuşan Tolga Zengin, "Kaleci arayışları canımı sıkmıyor. Hiçbir sorun yok. Alınabilir, ben her şeyden önce kulübümü düşünen bir insanım. Kaleci transferinin kararını ben veremem. Hoca aslında çok güzel şeyler söylüyor. Galatasaray maçından sonra "Kaleci olayı şimdi söylediğimiz bir olay değil" diyor. Ancak bunun devamlı önüne konulduğunu söylüyor. Kaleci olayı ligin 4. haftasında da 10. haftasında da vardı. Şenol Hoca'nın görüşüne hak verip vermemek gibi bir durumum yok. benim yararıma, zararıma o ayrı, önemli olan Beşiktaş'ın yararına olması. Yeni kaleci gelir, kim hak ederse o oynar. İlk defa yabancı bir kaleci ile çalışmayacağım. Bu konuyu daha önce de biliyordum. Bildiğim şeyler gazetelerde farklı şekilde yansıtılıyor" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY KOPTU MU?" SORUSUNA CEVABI
Galatasaray'ın şampiyonluktan kopup kopmadığı sorulan deneyimli kaleci, "Galatasaray büyük bir camiadır, gerekli takviyeleri yaparak yarışın içerisinde olmak isteyeceklerdir. Biz avantajlıyız ama işimizi iyi yaptığımız sürece avantajlıyız. Bizi en yakın takipte olan Fenerbahçe, onlar da iyi bir seri yakaladır. Lig uzun bir maraton. Zor bir yarış olacak, bu bir gerçek. Geçen sene ve ondan önceki sene sonunu getiremedik, tecrübelendik. Kötü oynadığımız maçları kazanamıyorduk ama bu sene kazanıyoruz. Beşiktaş'ın hedefi her sezon şampiyonluktur. Artık şampiyon olmalıyız" yanıtını verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...