Selçuk Şahin: Vatan özlemi çektim!

Düzenleyen:
Selçuk Şahin: Vatan özlemi çektim!

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği'nin Belek'teki kampına katılan 34 yaşındaki oyuncu, "Avrupa'da vatan özleminin ne demek olduğunu öğrendim" dedi.

Gençlerbirliği'nin Antalya'nın Serik İlçesi Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Spice Otel'deki kampa dahil olan Selçuk Şahin, takımla ikinci idmanını yaptı. Tekrar Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Şahin, "İnsan yurtdışında ister istemez vatan özlemi çekiyor. Çok uzun yıllar bu ligde oynadıktan sonra Avrupa'da daha mütevazi bir lige gittim. Orada olaylar kendi adıma çok istediğim gibi gitmedi" dedi.

"BİRKAÇ KULÜPTEN TEKLİF GELDİ"

Türkiye'nin sayılı kulüplerinden Gençlerbirliği'nden teklif gelince değerlendirdiğini kaydeden Selçuk Şahin, "Hatta bir kaç kulüpten daha teklif geldi. Ama ligin köklü, düzenli ve sistemli bir kulübü olan Gençlerbirliği'nin teklifini kabul ettim. İnşallah Gençlerbirliği'nin bu durumunu takım arkadaşlarımızla birlikte elimizi taşın altına koyarak düzelteceğiz. Hep beraber takımı hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

TEKNİK DİREKTÖRÜ İBRAHİM ÜZÜLMEZ İLE KARŞILIKLI FUTBOL OYNADI

Yeni teknik direktör İbrahim Üzülmez ile de karşılıklı futbol oynadıklarını hatırlatan Şahin, "Futbolun içinden gelen birisi olarak biz futbolcuları şu an çok iyi anlıyor. Hırslı da bir yapısı var. Oyunculara karşı tavrı çok iyi. Kendisi de çok istekli, umarım başarılı olur. İbrahim hoca ile birlikte hep beraber Gençlerbirliği'ni layık olduğu yere getireceğiz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...