Şenol Güneş'ten iddialı açıklamalar: Beşiktaş'ın adı yeter

Düzenleyen:
Şenol Güneş'ten iddialı açıklamalar: Beşiktaş'ın adı yeter

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik adam, “Başarı göreceli bir kavramdır. Ama bizim için şampiyonluk demektir. Beşiktaş’ın adı zaten şampiyonluğa oynar” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya'da basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ligi değerlendiren Güneş, şampiyonluk ipin göğüslemek için en avantajlı takımın Beşiktaş olduğunu söyledi. Tecrübeli hoca takımdan memnun olduğunu ancak kaleci ve defans takviyesi yapmak istediklerini açıkladı. Güneş'in açıklamaları şöyle: “Elimizde iyi bir kadro var ve takviye olarak 2 mevkiye oyuncu istemiştik. Şartlarımıza göre değerlendirip ona göre karar vereceğiz. İlk yarıda en iyi futbolu biz oynadık ama Fenerbahçe ile 1 puan fark yapmışız, Galatasaray ile 11 puan olmuş. Nasıl ki biz Galatasaray'a 11 puan fark attıysak onlar da bunu kapatabilir. Çok dikkatli olmamız lazım.”

Tepkiler amacını aşıyor
“Başarı göreceli bir kavramdır ama bizim için şampiyonluk demektir. İkicilik başarısızlık sayılır. Şampiyonluk yarışında iki takım kaldı diyemem. Avantajlıyız dersek olur. İkinci yarı sıfırdan başlıyormuş gibi davranacağız. Beşiktaş'ın adı zaten şampiyonluğa oynar. Hep zirvede olmalıyız. Hem oyun olarak hem de sonuç olarak… Benim değişikliklerimi medya, taraftar, yönetici beğenmediği gibi oyuncu da beğenmeyebilir. Zaman zaman anlaşmazlıklar ve kontrolsüz hareketler olabiliyor. Ama oyuncular tepki tarzlarını değiştirmeli. Bu durum takıma olumsuz yansırsa müdahale ederiz. Oyuncu şikayet etmek yerine katkıda bulunacak. Oyuncunun ne kadar oynadığı değil ne verdiği önemli."

Tolga bizim kaptanımız
“Tolga Zengin, Sporting maçında talihsizlik yaşadı. Kaleciler bir iki hatalı gol yiyebilir. Tüm oyuncularıma sahip çıkmak durumundayım. Bize kaleci sezon başı da gerekiyordu. Tolga bir savaş veriyor. Bizim kaptanımız Tolga'dır. Ersan da var, Necip de var kaptan olan. Aslında hepimiz kaptanız, hepimiz Beşiktaşlıyız. Mustafa Pektemek, Serdar, Tolga hepsinden memnunum. Bir oyuncu alamazsak Pedro da kalacak. Motta da iyi oyuncu ama geriye dönük olarak biraz zayıf. Kadroya giremediği için mutsuz. Daha düşündüğüm seviyeye gelmedik. Her takımı yenebiliriz. Oyuncularım işi buraya kadar getirdiler. Bundan sonrasını da onlar yapacaklar. Önlerinde şampiyonluk fırsatı var…”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...