Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samuel Eto'o'ya büyük ödül

Samuel Eto'o'ya büyük ödül

SPOR Haberleri

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, "Yılın transferi" ödülünü aldı.

14 yıldır düzenli olarak gerçekleşen ve Spor Türkiye’nin organize ettiği ‘Spor Türkiye 14. Türkiye Spor Adamları Ödülleri’ halk oylaması sonucunda Samuel Eto’o yılın transferi ödülünü kazanmıştı.
Sabah saatlerinde Antalyaspor’un hazırlıklarını sürdürdüğü Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri’ne gelen Spor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş, yıldız futbolcu Samuel Eto’o’ya ödülünü takdim etti. Delibaş, ödülün Eto’o’ya bol şans getirmesini diledi.

YUSUF ŞİMŞEK’E VEFA
Ödülünü alan Samuel Eto’o ise ödüle layık görülmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Beni Antalyaspor’a kazandıran herkese çok teşekkür ederim. Benin forma girmemi sağlayan, formamı almamda katkı sağlayan eski hocam Yusuf Şimşek’e çok teşekkür ederim. Benim burada rahat olmamı sağlayan yöneticilerin yanı sıra bana destek olan takım arkadaşlarım ve taraftarıma çok teşekkürler. Bana bu imkanı sağlayan Türk futboluna ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Gittiğim her sahada bana büyük sevgi gösterildi. Herkese iyi seneler diliyorum” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...