Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Selçuk Şahin'den çok özel açıklamalar!

/ Kaynak: İHA
Selçuk Şahin'den çok özel açıklamalar!

SPOR Haberleri  / İHA

Gençlerbirliği'nin yeni transferi Selçuk Şahin, transferinin ani geliştiğini ifade ederek, "Bana güvenen insanları mahcup etmeyi sevmem. Burada elimden geleni yapmaya çalışacağım" dedi.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek'te sürdüren Gençlerbirliği'nde, yeni transfer Selçuk Şahin İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar Fenerbahçe'de top koşturduktan sonra İsviçre ekiplerinden Wil 1900'e transfer olan ve Gençlerbirliği ile yeniden Süper Lig'e dönen 34 yaşındaki futbolcu, "Transferim ani gelişti. Sonuçta böyle bir karar verdik. Umarım her iki taraf için de hayırlısı olur" şeklinde konuştu.

"SEZON SONUNA KADAR STRES YAŞAMAK İSTEMİYORUZ"
Gençlerbirliği'nin Süper Lig'de iyi kalitede olan takımlardan biri olduğunu dile getiren Selçuk, "Ama maalesef ilk yarıyı iyi bir noktada bitirmediler. Biz de takıma yardımcı olarak üst sıralara çıkarmak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Şu anda çalışmalar gayet iyi gidiyor. İnşallah ikinci yarının başından itibaren birkaç galibiyet alarak alt sıralardan çıkmak istiyoruz. Sezon sonuna kadar bu stresi yaşamak istemiyoruz" açıklamasını yaptı.

"ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM"
Şahin, Gençlerbirliği'nde özellikle Türk oyuncuların genç olduğunu vurgulayarak, "Yetenekli oyuncular. Onlara tecrübemizle saha içinde yardımcı olmaya çalışacağız. Tabii öncelikle görevimiz saha içinde onlar kadar mücadele etmek. Ondan sonra ağabeylik yapmak. Burada elimden geleni yapmaya çalışacağım. İnşallah başarılı olurum. Bana güvenen insanları mahcup etmeyi sevmem. Umarım öyle bir durum oluşmaz" diye konuştu.

"İBRAHİM ÜZÜLMEZ ÇOK HIRSLI"
Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in oyunculuk döneminde de hırslı biri olduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, "Mücadeleyi çok seven biriydi. 3-4 gündür beraberim, hocalık döneminde de öyle görünüyor. Çok hırslı, istekli, takıma bir şeyler vermeye çalışan yapıda birisi. O da zor bir görevi kabul etti ama başaracağını düşünerek kabul etmiştir. O bize hoca olarak yardım edecek, biz de oyuncular olarak ona yardım edeceğiz. İnşallah hep beraber camiayla bir bütün olarak bu takımı layık olduğu yere taşımak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

ŞAMPİYONLUK YARIŞINI DEĞERLENDİRDİ
2003 yılından geçtiğimiz sezonun sonuna kadar Fenerbahçe'de top koşturduktan sonra İsviçre ekiplerinden Wil 1900'e transfer olan ve Gençlerbirliği ile yeniden Süper Lig'e dönen 34 yaşındaki futbolcu, şampiyonluk yarışını değerlendirdi.
Fenerbahçe'nin ligi iyi bir yerde bitirdiğini ifade eden Selçuk Şahin, "Zaman zaman belki oyun olarak taraftarlarını tatmin etmediler ama özellikle son dönemde daha beğenilen bir futbol ortaya koyuyorlar. Çok önemli bir kadro kuruldu. Tabii bu kadrodan da başarı bekleniyor. Beşiktaş göze çok hoş gelen, atak futbol oynuyor. Ligin iyi takımlarından biri olarak görünüyor. Yarış ikisi arasında geçecektir sonuna kadar. Galatasaray puan olarak biraz geride kaldı. İki takımla arasında 10 puan fark olunca yakalaması zor gibi görünüyor. Benim görüşüm Fenerbahçe ve Beşiktaş sonuna kadar götürecektir. Tabii gönlüm Fenerbahçe'den yana. İnşallah onlar olur" açıklamasını yaptı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...