Batalla yarın geliyor

Batalla yarın geliyor

SPOR Haberleri

Bursaspor süper bücürü ile yeniden buluşuyor... Çin kulübü Beijing Gouan'la anlaşan yeşil-beyazlılar, Arjantinli yıldızı yarın helikopterle şehre getirecek

Bursaspor taraftarının heyecanla beklediği transfer gerçekleşiyor. Daum ile yaşadığı sorunlar nedeniyle yeşil-beyazlı kulüple yollarını ayırarak Çin kulübü Bejing Gouan'a giden Pablo Martin Batalla geri dönüyor. Bursaspor'dan 1.5 milyon Euro alacağı belirtilen Tangocu için Çin kulübüne de 1.5 milyon Euro bonservis ödenecek. Uzun yolculuğun ardından bu akşam İstanbul'a gelecek olan Batalla, yarın da helikopterle Bursa'ya geçerek sözleşme imzalayacak. 

VERDİĞİ SÖZÜ TUTUYOR
Bursaspor'da 4.5 sezon forma giyen ve şampiyon olan kadroda yer alan Batalla, taraftarın sevgilisi olmuştu. Türkiye'den ayrılırken, "Bursa'yı çok seviyorum. Bir gün mutlaka geri döneceğim" diyen Arjantinli futbolcu, yeşil-beyazlı forma altında oynadığı 172 resmi maçta rakip fileleri 51 kez havalandırmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...