Pınar Karşıyaka, Y.Giresunspor'u mağlup etti

Düzenleyen:
Pınar Karşıyaka, Y.Giresunspor'u mağlup etti

SPOR Haberleri

Kırmızı-yeşilliler büyük çekişmeye sahne olan maçta Akın Çorap Y.Girusun'u yenerken Kerem Gönlüm ve Wright19'ar sayı kaydetti

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 15. haftasında Pınar Karşıyaka son anlarına kadar büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'u 87-83 mağlup etti. Kırmızı-yeşilliler bu sonuçla ligdeki 9. galibiyetini elde etti. İlk periyodu 17-14'le geçen taraf Kaf Kaf oldu. Soyunma odasına girilirken eşitlik vardı: 42-42. Üçüncü çeyrek genelinde Karadeniz temsilcisi Quinton Hosley ile etkili oldu. Chris Warren ve Kerem Gönlüm’ün karşılıklı kaydettiği basketlerle final bölümüne 64-64‘lük eşitlikle girildi.
Karşıyaka gitti geldi
Karşıyaka son periyodun başında skoru 72-66’ya getirdi. Crocker ve Jackson ile üst üste sayılar bulan Yeşil Giresun 6-0’lık seriyle eşitliği yakaladı. Can Altıntığ ve Wright ile rakibine cevap veren Ufuk Sarıca'nın öğrencileri farkı 7 sayıya kadar çıksa da misafir ekip  8-0’lık bir seri yakaladı ve bitime 3 dakika kala öne geçti: 80-79. Kalan bölümde skor üstünlüğü birden fazla kez el değiştirirken son dakikaya üstün giren Pınar Karşıyaka nefes kesen mücadeleden 87-83 galip ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...