Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ivan Rakitic'ten Arda Turan açıklaması!

Düzenleyen:
Ivan Rakitic'ten Arda Turan açıklaması!

SPOR Haberleri

Arda Turan'ın takıma katılmasının ardından ilk 11'deki yerini kaybedeceği konuşulan Hırvat yıldız Ivan Rakitic, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Katalan ekibine FIFA tarafından verilen transfer yasağı cezasının sona ermesiyle birlikte sahaya adım atan Arda, ilk iki maçında Luis Enrique'nin 11'de tercih ettiği isim olmayı başardı.

 
Arda'nın takıma katılmasıyla birlikte ilk 11'deki yerini Türk yıldıza kaptıracağı iddia edilen Ivan Rakitic, 24 Sata'nın konu ile ilgili sorusu üzerine şu açıklamayı yaptı: 'Arda'nın gelişi beni endişelendirmiyor. Burada bulunduğum 1,5 sezon içerisinde kendimi ispatladığımı ve Barcelona için ne kadar değerli olduğumu gösterdiğimi düşünüyorum. Dolayısıyla ilk 11'deki yerimi kaybetme endişesi yaşamıyorum."
 
"ARDA'YLA KONUŞTUM"
 
Euro 2016 gruplarında Türkiye ile eşleşmelerine de değinen Hırvat oyuncu, "İspanya, Türkiye ve Çek Cumhuriyeti'yle eşleşerek çok zor bir gruba düştük. Arda'yla ve İspanya Milli Takımı oyuncularıyla konuştum. Mutlaka aramızda bazı iddialara girilecektir." dedi.Ivan Rakitic, Katalanca'yı öğrenmeyi henüz başaramadığını da sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...