Ne yaptın Podolski!

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Ne yaptın Podolski!

SPOR Haberleri  / iha

Almanya'ya tedavi olmaya giden ve sakatlığı nedeniyle Galatasaray'ın devre arası çalışmalarına katılmayan Lukas Podolski, halı sahada maça çıktı.

Galatasaray'ın sakat yıldızı Lukas Podolski, tartışma yaşatacak bir harekete imza attı. Adalesinde ve bileğindeki sakatlık nedeniyle sarı-kırmızılıların devre arası çalışmalarına katılmayan ve kupa maçlarında da forma giymeyerek, tedavi için ülkesinin yolunu tutan oyuncu, Almanya'da bir halı saha maçına katıldı.

Milliyet'te yer alan haberde; Gummersbach kentinde düzenlenen ve geliri kendisine ait vakfa aktarılacak olan Sparhandy Cup isimli futbol turnuvasına katılan 30 yaşındaki oyuncu, eline eldivenleri geçirerek sahaya çıktı ve maçta kaleci olarak görev yaptı.

Ayağına halı saha ayakkabılarını, üzerine de formayı geçirerek görev alan futbolcu, organizasyon kapsamında açıklamalarda da bulundu:"Tedavi olmak için Almanya'ya geldim. Çünkü buradaki doktorlara güveniyorum. Şu an sakatlanmış olmam büyük talihsizlik çünkü çok iyi bir form tutturmuştum. Dört-beş hafta sahalardan uzak kalacağım, bir hafta fazla ya da eksik olabilir.

Yıldız futbolcunun bu sözleri söylediği gün maça çıkması ise şaşkınlıkla karşılandı. Tedavi için gittiği Almanya'da kaleci olarak da olsa sahaya çıkan ve maç yapan Lukas Podolski'nin, kendisini riske atması ve sakatlık süresini uzatma ihtimali olan bir harekete girişmesi akıllarda soru işareti oluşturdu.

Binlerce kişinin izlediği turnuvanın ardından, engelli çocukların yararına kullanılmak üzere Podolski'nin vakfına ciddi bir gelir aktarıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...