Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özbek'ten Hamzaoğlu'na cevap

Düzenleyen:
Özbek'ten Hamzaoğlu'na cevap

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski hocasının "11 puanlık farkın kapanmayacağını" söylemesiyle ilgili konuşan Özbek, "Yine şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum" dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mustafa Denizli'ye güvendiklerini ve şampiyonluk ipini yeniden göğüsleyeceklerini söyledi.

Fotomaç'a konuşan Özbek, Bursaspor'un başına geçen Hamza Hamzaoğlu'nun,Galatasaray'ın 11 puanlık farkı kapatamayacağını söylemesiyle ilgili olarak, “Bu Hamza Hocanın kendi görüşü… Ama ben yine şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum. Mustafa Denizli ve teknik ekibimiz yoğun mesai harcıyorlar. Biz de transfer için çalışıyoruz. Devre arasında eksiklerimizi kapatıp, ligin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 3 puanlık sistemde her şeyin olabileceğini kaydeden başkan Özbek, Galatasaray'ın her zaman zorlukların ötesinden gelen bir yapısı olduğunu kaydetti.

'Evren'i beğeniyorum'
Galatasaray'ın efsane oyuncularının da katıldığı ve başarılı bir performans sergilediği 4 Büyükler Salon Turnuvası'nı da izlediğini belirten Özbek, “En çok Evren'i (Turhan) beğeniyorum. Umarım orada da şampiyonluk yaşarız” dedi. Dursun Özbek'in sözlerinden haberdar edilen A Spor yorumcusu Evren Turhan ise, “Şaşırdım. Başkanı çok eleştiriyorum. Böyle ince düşündüğü için kendisine teşekkür ediyorum” cevabını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...