Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener'den vurgun

Düzenleyen:
Fener'den vurgun

SPOR Haberleri

Rakibinin hatalarını affetmeyen sarı-lacivertliler son çeyrekte Bogdanovic'in skorer oyunuyla zafere uzandı

Ülkemizi Euroleague'de başarı ile temsil eden F.Bahçe, Spor Toto Basketbol Ligi'nde deplasmanda Muratbey Uşak Sportif'i ikinci yarıdaki performansıyla mağlup etti: 93-82. Ev sahibi ekip maçın başında hücumda Birch ve Mesut Ademoğlu ile etkili olurken ilerleyen dakikalarda Watson'un da devreye girmesiyle ilk periyodu 30-17 önde bitirdi. Fenerbahçe ikinci periyoda savunmada iyi girse de, Muratbey Uşak Sportif, Watson ve Birch ile hücumda etkili olmaya devam ederek devreyi 55-43 önde tamamladı.
7 dakikada 2 sayı!
Üçüncü periyoda 12 sayı üstünlükle başlayan Uşak, periyodun son dakikalarında yaptığı hatalar nedeniyle basket bulamayınca Fenerbahçe 29. dakikada beraberliği yakaladı: 68-68. Son saniyelerde Datome'nin basketiyle Fener 3. periyodu 70-68 önde bitirdi. Maçın 4. çeyreğinde üstünlüğünü sürdüren Sarı Kanarya, Bogdanovic ile üst üste sayılar bularak aradaki farkı artırdı. Uşak Sportif son çeyrekteki 7 dakikalık bölümde 2 sayı üretebilirken, Fenerbahçe karşılaşmayı 93-82 kazandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...