Podolski sakat değil miydi?

/ Kaynak: Fotomaç
Podolski sakat değil miydi?

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Almanya'da tedavisi devam eden ve 4-5 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Lukas Podolski'yle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Kasındaki yırtık nedeniyle tedavi olmak için ülkesi Almanya'ya giden ve FC Köln'ün fizyoterapisti Klüus Maier tarafından tedavi edilen Podolski'nin, Gummersbach kentinde düzenlenen ve geliri kendisine ait vakfa aktarılacak Sparhandy Cup isimli futbol turnuvasına katılması büyük tepki gördü. 

Alman yıldızın, turnuvadaki gösteri maçında kalecilik yaptığı iddia edilirken, Podolski ise twitter hesabından yaptığı açıklamada sahaya çıkmadığını belirterek, "İyilik için 100 bin Euro. Maalesef sahada olup destek veremesem de harika bir gündü. Teşekkürler" ifadesini kullandı. 

Podolski sakat değil miydi?
Ancak Podoloski'nin saha içinde mücadele ederken görüldüğü fotoğrafları internette paylaşıldı. 

Podolski sakat değil miydi?


Bu haberler üzerine Podolski sorumsuzca davrandığı ve kendisini riske attığını belirtilerek, sosyal medya hesaplarından büyük tepki topladı.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...