"A Milli formayı giymek istiyorum"

"A Milli formayı giymek istiyorum"

SPOR Haberleri

Hannover 96'nın Türk oyuncusu Ceyhun Gülselam, “Hedeflerim arasında A milli formayı giymek var" dedi.

Hannover 96, ikinci yarı hazırlıları için geldiği Antalya'da kamp çalışmalarına devam etti. Belek Turizm Merkezi'ndeki Cornelia Diamond Otel'in sahalarında antrenman yapan Alman takımı, teknik direktör Thomas Schaaf yönetiminde çalıştı. Türk futbolcular Ceyhun Gülselam ile Kenan Karaman da takımla koşu, ayak voleybolu ve taktik oyunu çalışması yaptı.

"Ligde kalmak istiyoruz"
Daha önce Trabzonspor, Kayserispor ve Galatasaray forması giydikten sonra geçen yıl Hannover 96'ya transfer olan 29 yaşındaki Ceyhun Gülselam, antrenmanın sonunda açıklamalarda bulundu. Antalya kampında yoğun tempoyla çalıştığını anlatan Ceyhun Gülselam, ikinci devrede iyi sonuçlar almak istediklerini vurguladı, "Şu an takımımız düşme hattında. Bu durumda kurtulmak istiyoruz" diye konuştu. 

"Kendimi kanıtlamalıyım" 
Türkiye'de 6 sene futbol oynadığını hatıratan Ceyhun Gülselam, A Milli takımın EURO 2016'da yer almasından dolayı gurur duyduklarını söyledi. 2016 yılının milli takım adına çok iyi geçmesini dileyen Ceyhun Gülselam, milli takım formasını giymek istediğini kaydetti. Hannover 96'da iyi performans sergileyip kendini yeniden kanıtlamak istediğini belirten Ceyhun Gülselam, "Hedeflerimin arasında A milli formayı giymek var. Onun için tabi ki önce burada iyi bir performans gösterip kendimi yeniden kanıtlamam lazım" diye konuştu. 
Türkiye'de futbol oynadığı dönemde iyi günlerinin geçtiğini ve bazı futbolcularla görüşmeye devam ettiğine değinen Ceyhun Gülselam, ilerleyen yıllarda Türkiye'de oynamak istediğini söyledi.

Kenan Karaman: "Kendimi ispatlamak istiyorum"
Hannover 96'nın Türk oyuncusu Kenan Karaman ise kendini ispatlamak istediğini kaydetti. Sezonun ilk devresini iyi geçirdiğini dile getiren Kenan Karaman, ikinci yarıda da başarılı performans sergilemek istediğini söyledi. Arda Turan'ın Barcelona forması giymesinden gururlandığını belirten Kenan Karaman, "Arda, genç futbolcular için çok büyük bir örnek. Çalışarak oralara da gelebilirmiş insan" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...