HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Salih Uçan'ın hocası değişti

/ Kaynak: DHA
Salih Uçan'ın hocası değişti
Salih Uçan, , Haber

SPOR Haberleri  / DHA

Salih Uçan'ın forma giydiği Roma'da teknik direktör Rudi Garcia'nın görevine son verilerek yerine Luciano Spaletti getirildi.

Milli futbolcu Salih Uçan'ın da forma giydiği AS Roma'da, kötü gidişatın ardından bir süredir beklenen teknik direktör değişikliği gerçekleşti.
Sarı kırmızılı ekibin yöneticileri, 2.5 yıldır takımın başında olan 51 yaşındaki Rudi Garcia'nın (altta) sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Salih Uçan'ın hocası değişti
İtalyan basını, Garcia'dan boşalan koltuğa, 2005-2009 yılları arasında da başkent ekibini çalıştırmış olan İtalyan Spalletti'nin oturduğunu duyurdu.

SPALLETTI 2006'DA YILIN TEKNİK DİREKTÖRÜ SEÇİLMİŞTİ
AS Roma'nın patronu James Pallotta ile diğer yöneticilerin, dün ABD'nin Miami kentinde gerçekleşen görüşmenin ardından Spalletti ile 1.5 yıllık bir sözleşme için anlaştığı belirtildi.

Salih Uçan'ın hocası değişti
Son olarak Rusya Premier Lig ekiplerinden Zenit'i çalıştıran 56 yaşındaki eski futbolcu Spalletti (üstte), 2006 yılında Serie A teknik direktörleri arasında yapılan bir oylamayla İtalya'da yılın teknik direktörü ödülünü almaya hak kazanmıştı. Yine aynı yıl Roma'nın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesinde büyük pay sahibi olan Spalletti, alınan başarısız sonuçların ardından 1 Eylül 2009 tarihinde Roma'daki görevinden istifa etmişti.
Spalletti, AS Roma'ya dönmesi halinde, yarım bıraktığı işini tamamlayacağını söylemişti.
Geçen sezonu ikincilikle tamamlayan AS Roma, Garcia ile bu sezon 19 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik ile 3 mağlubiyet elde etti ve 5'inci sıraya yerleşti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...