Galatasaray, transfer yasağını kaldırdı

/ Kaynak: Hürriyet
Galatasaray, transfer yasağını kaldırdı

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Eski basketbolcularının alacakları yüzünden transfer yasağı konan Galatasaray Odeabank, borçlarını ödeyerek yasağı kaldırdı ve ilk takviyesini yaptı.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde mücadele eden Galatasaray Odebank'ın transfer yasağı kaldırıldı ve ilk takviye yapıldı.
Geçmiş yıllarda sarı kırmızılı formayı giyen Pops Mensah Bonsu, Nathan Jawai, Pietro Aradori ve Nolan Smith'e olan toplam 1.3 milyon dolarlık borcu nedeniyle FIBA tarafından transfer yasağı konan Galatasaray Kulübü, söz konusu parayı son tarih olan 13 Ocak'ta ödedi. FIBA bu gelişme üzerine sarı kırmızılı kulübe verdiği transfer yasağını kaldırdığını açıkladı.
Galatasaray'ın basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal (üstte), 'basketdergisi.com'a yaptığı açıklamada, "Biz ödememizi gerçekleştirdik. Artık bu konuyla ilgili bir sorunumuz kalmadı. Transfer yapabiliriz" dedi.

Sarı kırmızılılar yasağın kalmasının ardından, daha önce anlaşma sağladığı ABD'li oyuncu Chuck Davis'in (altta) transferini gerçekleştirdi.Galatasaray Kulübü, yarım sezonluk anlaşma yapılan Davis'in sözleşmesini sezon sonunda 1 yıl uzatma hakkına sahip.
32 yaşında ve 2.04 metre boyundaki ABD'li oyuncu, 2009'dan bu yana Banvit forması giyiyordu.

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...