Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım: 'Bırakıyorum!'

/ Kaynak: Fanatik
Aziz Yıldırım: 'Bırakıyorum!'

SPOR Haberleri  / Fanatik

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kurmaylarına "Mayıs ayında başkanlığı kesin olarak bırakıyorum. Kulübü borç yüküne sokamam. Kimse benden bu dönemde büyük transfer yapmamı beklemesin" dediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde yönetim bir araya gelerek ara transferi masaya yatırmıştı.Toplantının ana gündem maddesine teknik direktör Vitor Pereira'nın forvet takviyesi talebi oluşturmuştu. 
Sarı-Lacivertli idareciler yaptıkları değerlendirme sonucunda, UEFA Finansal Fair Play (FFP) denetiminden geçtiği bir dönemde çok maliyetli bir takviyenin kulübü zora sokacağı yönünde görüş birliğine varmıştı.
 
Bugün'de yer alan habere göre, Yönetimin aldığı bu kararda bütçe dengesizliği yüzünden Fenerbahçe'ye UEFA'dan gelebilecek olası bir transfer yasağı cezasının yanı sıra başkan Aziz Yıldırım'ın da büyük etkisi olduğu öğrenildi. Yıldırım'ın kurmaylarına sürekli olarak "Mayıs ayında başkanlığı kesin olarak bırakıyorum. Kulübü borç yüküne sokamam. Kimse benden bu dönemde büyük transfer yapmamı beklemesin" dediği öğrenildi.
 
TERRANEO RAPOR HAZIRLIYOR
Öte yandan Sarı-Lacivertlilerde sportif direktör Giulliano Terraneo, yönetimin ortaya koyduğu şartlar çerçevesinde oyuncu arayışlarını maliyeti düşük, genç isimler üzerinde yoğunlaştırdı. Scout ekibinin listesinde yer alan isimleri incelemeye alan İtalyan direktör yakın ilişkilerinin bulunduğu birçok Avrupa kulübüyle de temasta. Teranneo'nun çalışmalarını 1-2 gün içinde sonlandırıp yönetime rapor sunması bekleniyor.

 

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...