Cimbom'un yeni Arda'sı

/ Kaynak: Fotomaç
Cimbom'un yeni Arda'sı

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Denizli, genç yetenek için şartların zorlanmasını istedi. Sarı-kırmızılı ekip, 4.5 milyon euro önerdi. İşbecer, 6 milyon euro talep eden İndependiente'yi iknaya çalışıyor

G.Saray'da Mustafa Denizli, 21 yaşındaki genç yetenek Martin Benitez'in mutlaka alınmasını istedi. Arjantinli golcü geleceğin yıldız adayları arasında gösterilirken, böylesi bir yıldız için bütçesi sınırlı olan G.Saray'ın yapacağı hamle merakla bekleniyor. Görüşmeleri sürdüren yönetici Fatih İşbecer'in Benitez için son olarak 4.5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. İndependiente'nin teknik patronu Pellegrino, G.Saray'ın ilk temasları gerçekleştirdiğini belirterek, "Türk idareciler ile pazartesi günü Benitez için bir görüşme olacak. Gelişmekte olan bir oyuncu" ifadelerini kullandı. 

%60'ı için 5 milyon euro 
G.Saray 'ın, Martinez'in bonservisi için 8 milyon euro'dan 6'ya inen İndependiente'ye, ilginç bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Bonservisinin %15'i amcasında olan Martinez için, %85'lik hissesi olan kulübüne %60'lık kısmı için 5 milyon euro önerildiği iddia edildi. 1.73 boyundaki Martin Benitez, 2011'den bu yana İndependiente formasıyla 62 maçta 9 gol kaydetti. 

Benitez gibisi 10 yılda bir gelir
Galatasaray'ın bir numaralı hedefi Martin Benitez konusunda İndependiente takımının hocası Mauricio Pellegrino açıklamalarda bulundu. ESPN'e konuşan Pellegrino, Benitez'in Galatasaray'a gitmesi ihtimaliyle alakalı gelen bir soruya, "Böyle yetenekler 10 senede bir gelir. Daha önce Agüero ve Gustavo Lopez'in yaptığını yapabilir. Eğer ayrılırsa performans olarak kayıp yaşarız. Bu durumda böyle oyuncuları nasıl gönderebiliriz ki" diye cevap verdi.

Denizli tarif etti
Dünkü basın toplantısında gelecek golcü için teknik direktör Mustafa Denizli, "20-25 yaş arasında" açıklamasını yaparken bu ismin 21 yaşındaki Martin Benitez olabileceği ifade edildi.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...