Galatasaray bin pişman!

/ Kaynak: Fanatik
Galatasaray bin pişman!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Galatasaray'ın, Kayserispor'dan büyük umutlarla transfer ettiği ancak bir türlü takımda yer bulamayarak Malaga'ya gönderdiği Amrabat, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Watford'la anlaşmak üzere...

Galatasaray'a 2012 yılında Kayserispor'dan 8.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Faslı futbolcu Nordin Amrabat, fazla forma şansı bulamadığı için Malaga'ya kiralanmıştı. 1,5 sezonluk kiralama bedeli olarak Cim Bom'un kasasına 1.3 milyon Euro girdi. Bu sezon başında İspanyol kulübü, 28 yaşındaki futbolcuyu 4.8 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattı. Sarı Kırmızılılar bu transferden 3.7 milyon Euro zarar etti. 

İspanya'da göz doldurdu
Nordin Amrabat, 2014 Ocak ayında kiralık gittiği Malaga'da göz doldurdu ve yeni sezon için takımın başına geçen Javi Gracia tarafından da istenilen futbolcu oldu. Amrabat, bir sezon daha kiralık oynadıktan sonra, 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle İspanya'nın yolunu tuttu. 
8 milyon Euro gözden çıkarıldı
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Watford'un, Nordin Amrabat'ı devre arasında kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Sol kanat oyuncusunun Malaga'daki sözleşme fesih bedeli olan 8 milyon Euro'luk ücreti ödemeyi gözden çıkaran kulüp, Malaga'ya teklif sundu. 

Amrabat'ın hayali
Malaga'nın sahibi ve başkanı olan Abdullah Al-Thani, Nordin Amrabat'ın Watford'a gitmek istediğini söyledi. 
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Abdullah Al-Thani, "Nordin Amrabat hakkında bazı şeyleri açığa kavuşturmak istiyorum. Oyuncuyu satmayı düşünmüyoruz ancak herkesin şunu anlaması lazım, Amrabat "bu benim hayalim" dedi ve ben de ona gidemezsin diyemem. Bizler insanız, umarım herkes bunun farkındadır" ifadesini kullandı.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...