'Sane için teklif almadık'

/ Kaynak: Fanatik
'Sane için teklif almadık'

SPOR Haberleri  / Fanatik

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Senegalli futbolcu Lamine Sané'nin transferi konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Fransa Ligue 1'de Bordeaux forması giyen 28 yaşındaki stoper Lamine Sané için, Premier Lig ekibi Aston Villa'nın da ısrarcı olduğu biliniyor.Ancak Fransa basınında çıkan haberler, Beşiktaş'ın elini güçlendirecek cinsten. Bordeaux Başkanı Jean Louis Triaud Fransız basınına yaptığı açıklamada, Aston Villa cephesinden kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini söyledi.
Hocası Willy Sagnol tarafından sakat sakat oynatıldığı gerekeçesiyle Fransız teknik adamla sorun yaşayan ve kaptanlık yaptığı takımdan ayrılmak istediğini belirten Sané'nin de Aston Villa'ya sıcak bakmadığı öne sürüldü. Premier Lig'de zor günler geçiren ve muhtemelen ligden düşecek olan Aston Villa ile gelecek yıl Championship'te mücadele etmek istemeyen Sané, yalnızca kiralık olarak İngiltere'nin yolunu tutmaya sıcak bakıyor.

Yalnızca 6 maçta oynayabildi!
Ancak Bordeaux'nun da oyuncuyu bonservisi ile birlikte satmak istemesi, Sané'nin Ada'ya olan transferini çıkmaza sokuyor.
Bu sezon sakatlığı sebebiyle uzun bir süre forma giyemeyen Senegalli savunmacı,  Ligue 1'de yalnızca 6 maçta oynayabildi. Sané, son 5 maçın 4'ünde Willy Sagnol tarafından kadroya alınmadı.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...