'Rakiplerimiz strese girecek'

'Rakiplerimiz strese girecek'

SPOR Haberleri

Oyuncularıyla kampın son gününde toplantı yapan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Zirve yarışında biz kazandıkça rakiplerimiz strese girecek" dedi

Antalya kampını tamamlayan ve dün İstanbul'a dönen Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, Belek'te yapılan son antrenman öncesi futbolcularına motivasyon konuşması yaptı. Bugün oynanacak Sivasspor maçında kayıp yaşama lüksleri olmadığını vurgulayan Denizli'nin, "Sahaya karakter koyun. Geride olmanın avantajını kullanacağız. Biz kazandıkça rakiplerimiz strese girecek. Ben sizlere inanıyorum" dediği öğrenildi. 

5 OYUNCU KART SINIRINDA 
Bu arada Semih Kaya'nın cezası nedeniyle oynamayacağı Sivasspor maçı öncesi Hakan, Sabri, Carole, Olcan ve Yasin kart sınırında bulunuyor. 

CİM BOM'DA SANAT GÜNLERİ
Galatasaray Futbol Akademisi, sürpriz bir projeye imza attı. Yeni kurulan Genel Sanat Birimi'nin başına Behzat Uygur getirildi. Uygur'a, Özgür Özgülgün yardımcılık yapacak. Hasan Şaş da ayda bir kez, başta futbolculuk olmak üzere birikimlerini anlatacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...