Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adın: Biz bitti demeden bitmez

Düzenleyen:
Adın: Biz bitti demeden bitmez

SPOR Haberleri

G.Saraylı oyuncu, “2. yarıda oynayacağımız 17 maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz. F.Bahçe’ye attığım gol sonrası performansım yükseldi” dedi

Ligin ilk yarısında Carole’ün sakatlanmasının ardından Galatasaray’da forma şansı bulmaya başlayan Olcan Adın, iddialı açıklamalarda bulundu. GS TV’ye konuşan tecrübeli futbolcu, şampiyonluk şanslarını değerlendirirken, “Rakiplerimizle puan farkı var ama biz bitti demeden hiçbir şey bitmez. Yarışın içerisindeyiz. Geçtiğimiz yıllardan neler başardığımızı herkes biliyor. 17 maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz. Sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele edip, ligin sonunda da şampiyonluğu biz göğüsleyeceğiz. İlk 5 maçı kayıpsız atlatmak önemli” diye konuştu. Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe maçında fileleri sarsan Olcan Adın, “Hayatımda hiç unutamayacağım bir andı. Hem Fenerbahçe derbisinde hem Kadıköy’de golü atmak, gerçekten de benim adıma mutluluk vericiydi. Anılarımda en önemli yerde olacak. Fenerbahçe’ye attığım gol sonrası daha iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Lazio’yu iyi biliyor
Kupada oynanan Karşıyaka maçında yaptığı üç asisti değerlendiren sarı-kırmızılı oyuncu, “İyi ortalar açtım ama atan arkadaşlarımız da gerçekten çok başarılıydı. Onlara da ayrı bir teşekkür edilmesi gerekiyor. Chedjou ve Sinan’ın vuruşları gerçekten iyi. Bu ortaları yapmak da bana nasip oldu” dedi. Olcan, Avrupa Ligi’nde Lazio ile oynayacakları karşılaşma için ise “Gerçekten de çok zorlu bir maç olacak. Trabzonspor forması giyerken, Lazio’ya karşı oynamıştım.  İyi bir ekibe sahipler. Statları ve taraftarın yaşattığı atmosfer de etkileyici. Fakat biz onları eleyebilecek güçteyiz. Her iki maçı da kazanmak için oynayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...