Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vitor Pereira bizzat açıkladı: Emenike...

/ Kaynak: Vatan
Vitor Pereira bizzat açıkladı: Emenike...

SPOR Haberleri  / Vatan

Al Ain'den ayılan, geçen sezonun tutuk ve tartışılan golcüsü Emmanuel Emenike'nin Fenerbahçe'ye dönmesi zor gözüküyor. Teknik direktör Pereira, Nijeryalı golcüyü istemediğini bizzat açıkladı.

Sezon başında 3.5 milyon Euro’ya kiralandığı Al Ain’de beklentilerin çok uzağında kalınca kendisine yol verilen Emmanuel Emenike’nin yeniden Fenerbahçe’ye dönmesi söz konusu bile değil. Birleşik Arap Emirlikleri Ligi’nde 11 maçta 7 gol atmasına rağmen gönderilen Nijeryalı golcü ile ilgili Fenerbahçe, takımdan gönderildiği gün tavrını koyarken, teknik direktör Vitor Pereira’nın da bu konudaki tutumu net.

"O golcü Emenike değil"
Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Van Persie ve Fernandao’lu kadroyu kulübede kalmayı sıkıntı etmeyecek bir golcü ile takviye etmek isteyen Kanarya’da bu isim kesinlikle Emenike olmayacak. “F.Bahçe’ye dönecek” iddiaları camiayı düşündürürken, Pereira’ya sorulan bu durum hocadan gelen kesin cevapla sona erdi. Emenike ismini duyduğunda “Takımın dengesini bozar” yorumunu yapan Portekizli hoca takımda neden istemediğini şu sözlerle ifade etti: 
 
"Disiplin problemini fazlasıyla yaşamış bir oyuncu. Takımda onu tanıyan kimle konuşsam iyi insan olmasının dışında ‘saha içinde gel gitler yaşıyor’ görüşünde. Bu durumda özellikle de forvet hattında yeni düzenimize ayak uyduramaz diye düşünüyorum.”

SPOR
Kaynak: Vatan
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...