Orman, 'O kupa kalkacak'

/ Kaynak: Fotomaç
Orman, 'O kupa kalkacak'

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Kaliteli bir takıma ve çok iyi bir hocaya sahibiz. Takviye olmasa bile bu sezon şampiyon olacağız, Şenol hoca bizi hedefe ulaştıracak.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni transferlerden Vodafone Arena Stadı'na, G.Saray'la olan polemiklerden takımdaki yıldızların durumuna kadar tüm bilinmeyenleri açık yüreklilikle anlattı. Başkan Orman sözlerine, "Sezon sonunda bir takım şampiyon olacak, o da biz olacağız" diyerek başlarken, "Kaliteli bir takıma ve çok iyi bir hocaya sahibiz. Kadromuzdaki bütün oyunculara güveniyorum. Ancak yaşamadık değil, bu işte şanssızlıklar ve sakatlıklar da var. Kaleci ve stoper takviyesi yapacağız. İstersem, şu anda bitirebilirim ama 3-5 milyon euro fazla harcamış olurum. Beşiktaş o işleri çoktan geride bıraktı. Fiyat konusunda kılı kırk yarıyoruz. Ama şunu söyleyebilirim, transfer yapılmasa da şampiyon olacağız" diye konuştu. 

Adeta 'Güneş' gibi doğdu 
Teknik direktör Şenol Güneş'i çok eskiden bu yana tanıdığını, hatta kendisinin 'Baba' dostu olduğunu belirten Fikret Orman şöyle devam etti: "Yönetimde bazı arkadaşlar farklı isimlerde düşünmüş ve dile getirmiş olabilir ama sonuçta Şenol Hoca'da karar kıldık. Şimdi herkes Şenol hocanın kalitesi ve adamlığında hem fikir. Çok çalışkan, titiz ve tecrübeli bir isim. Oynattığı futbolla Güneş gibi doğdu.. Bizi hedeflerimize ulaştıracak, oynattığı güzel oyunun 'Hakkı'nı verecek. Ona güvenimiz tam."

Dünyanın en fantastik stadı olacak
Başkan Fikret Orman, Vodafone Arena'nın sadece bir stadyum olmadığını, Beşiktaş'ın geleceği olduğunu ifade etti. Yeni stadın, yeni umutlar ve yeni hedefler demek olduğunu söyleyen Orman, "Her Beşiktaşlı sabırsızlıkla bunu bekliyor. Sevgiliyle buluşma anı gibi... Bu stat Beşiktaş'a yeni bir devir açacak. Kimileri bunun farkında değil. F.Bahçe 15 yıl önce yaptığı statla, bugüne kadar 300-400 milyon dolar daha fazla para kazandı. Beşiktaş'ın bütün borcuna bedel. G.Saray da Seyrantepe'ye geçtikten sonra kombine, sponsorluk gelirleriyle yine büyük avantaj sağladı. Biz 2000'den bu yana ekonomik olarak iki rakibimizin gerisinde kaldık" dedi ve şöyle devam etti: 

Borçlarımız eriyecek
"Artık işler değişiyor. Biz stadı yıkma cesaretini göstermeseydik, bu fark bizi geride kalmaya mahkum edecekti. Dünyanın en akıllı, en güzel, en fantastik stadını yapıyoruz. Vodafone Arena'nın sağladığı ek gelirler borçlarımızı zaman içinde eriteceği gibi, UEFA Kupası kazanacak kadrolar için fırsat verecek. Vodafone Arena'da maçlarımızı oynamaya başladığı gün, Beşiktaş için yeni bir devrin başladığı gündür. Bunu gören dostlarımız seviniyor, rakiplerimiz ise korkuyor."

Oğuzhan 'Devlere' Gitmeli
Fikret Orman, genç oyuncu Oğuzhan'la ilgili çok büyük hedefleri olduğunu belirtti. Başkan Orman, "Oğuzhan'ın sezon başında yanıma Lazio teklifi ile bana geldiği ve ona kızarak geri gönderdiğim doğru. 'Git, formayı al, benim karşıma Barcelona, M. United, Bayern Münih, Real Madrid'le gel, ellerimle götüreyim' dedim.. Burada yapacak işleri var.. Oralarda oynayacak kalitede bir büyük yetenek."

Galatasaray'la asla kavga etmem
Başkan Fikret Orman, ezeli rakipleri G.Saray için söylediği iddia edilen sözlere de açıklık getirdi: "Dost sohbeti önemlidir. Siz bir şey der, konu açarsınız. Öyle değil, böyle dersiniz... Sonra önünü ve sonunu keserseniz, ortaya bambaşka bir şey çıkar. Şunu hissettim; Birileri bizim dostumuz G.Saray'la kavga etmemizi, sorun yaşamamızı istiyor. Niye durduk yerde kötü konuşayım, kavga edeyim, iyi ilişkilerimi bozayım?" 

Hem rakip, hem de dostuz 
G.Saray, F.Bahçe, Trabzon bizim rakiplerimiz ancak bir o kadar da dostumuz. Bunu gözetiriz ve gereğini yaparız. Ama bize karşı bir itham, bir saldırı olursa o zaman da gereğini yerine getiririz. Biz dostluktan, Türk futbolunun marka değeri ve kazançlarının artması için rekabetten yanayız.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...