Sistem tıkır tıkır işliyor

/ Kaynak: Fotomaç
Sistem tıkır tıkır işliyor

SPOR Haberleri  / Fotomaç

İpleri ele alan Mustafa Denizli, otorite ve disipliniyle takımı birleştirdi. Başarıya inanç arttı, performanslar yükseldi. Yeni transferler ve kupa zaferleri 2. yarı için en büyük moral oldu

Lige verilen arayı Antalya kampında geçiren sarı-kırmızılı takımda adeta Mustafa Denizli rüzgarı esti. Araya Kayserispor beraberliği ile giden ve moralsiz olan takımı toparayarak işe başlayan tecrübeli hoca, tüm oyuncularla birebir ilgilenerek sorunlarını dinledi. Her fırsatta "G.Saraysız yarış olmaz" diyerek oyuncularının kafa olarak ligden kopmasını engelleyen Denizli, yeni transfer Donk'a özel görevler verirken, Olcan Adın'ın performansından olan memnuniyetini oyuncusu ile paylaştı ve ikinci yarıda joker görevi üstlendireceğinin sinyalini verdi. 

Burak sevindirdi 
Antalya 'da otorite ve disiplin olarak asla taviz vermeyen Denizli, idmanlara takımı toplu halde götürtüp getirerek takımdaşlık duygusunun da gelişmesini sağladı. Diğer yandan sevindirici haberler de arka arkaya gelmeye başladı. Sakatlıktan çıkan Burak Yılmaz, hazır bir görüntü sergilerken, idmanda attığı goller ve yaptığı ekstra çalışmalarla tekrar forvetin vazgeçilmezi olacağını gösterdi. Kampın diğer yıldızı ise Sabri Sarıoğlu ve Sneijder oldu. 

Meyvesini verdi! 
Kendi bölgesine transfer yapılmasına ve hakkında çıkan transfer iddialarına aldırış etmeyen emektar oyuncu, hırslı ve istekli çalışmaları ile dikkat çekti. Sneijder ise her gün özel bandaj ile çiktığı idmanda en çalışkan ve neşeli isimdi. Tüm bu olumlu gelişmeler ise meyvesini Türkiye Kupası karşılaşmalarında verdi. Karşıyaka'yı iki maçta da 3-1 mağlup eden Aslan lige hazır olduğunu gösterdi.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...