Adem Büyük'ten zehir zemberek açıklama!

/ Kaynak: Fanatik
Adem Büyük'ten zehir zemberek açıklama!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Gaziantepspor'a 2-1 mağlup olan Kasımpaşa'da Adem Büyük, maç sonu zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Kasımpaşa - Gaziantepspor maçı sonrasında, Adem Büyük'ün açıklamaları büyük yankı uyandırdı. 28 yaşındaki futbolcu, karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa'yı eleştiri bombardımanına tuttu. Kasımpaşalı futbolcu, "Maça aslında iyi başladık. Pozisyonlarda bulduk, golü de bulduk. Yani biz düşünüyoruz bu kadar ne yapmış olabiliriz diye. Öne geçiyoruz, ondan sonra işler tersine dönüyor. Bütün kararlar rakibe veriliyor. Biz anlamış değiliz. Tamam hakemlere saygı duyuyoruz, konuşmak da istemiyoruz ama bunun önüne geçilmesi gerekiyor. Nasıl olacak bilmiyorum ama artık bunlara da gülüp geçiyoruz." diyerek kendilerine verilen kararların haksız olduğunu belirtti. 

"FIFA KOKARTINI GÖRMEDİM"
Adem Büyük, "Rakibin penaltısı öncesinde Kenneth'e yapılan bir faul var. Onun dışında penaltının dışarıda olduğunu gördüm. Hakem öyle görmedi bilmiyorum ben öyle gördüm ama hakem içeride görmüş. Tamam olabilir hakemdir ama maç içindeki tutumu hiç hoş değil. Biz de çocuk değiliz. Biz de burada sonuçta ekmeğimizi kazanıyoruz. Argo konuşmalar, bağırıp çağırmalar. Ya sen hakemsin. Madem bir şey yapmadın neden bağırıyorsun. Herkes içeri girmiş sen oradan birilerine bağırıyorsun. Tamam sahada her şeyi bıraktık biz. Maç bitmiş daha bazı şeylerin üstüne gitmeye gerek yok. Hakem FIFA kokartlıydı galiba ama ben bugün FIFA kokartını görmedim. Demek ki bazı eksiklikleri var ki FIFA kokartı alınmış." sözleriyle maçın hakemi Tolga Özkalfa'yı eleştirdi.

"BELKİ CEZA ALACAĞIM AMA..."
Kasımpaşa'nın kaptanı, "Bu konuşmalarımdan belki ceza bile alabilirim ama bunun önüne nasıl geçilecekse gecilsin çünkü bizim canımız yanıyor. İlk yarıda zaten belli bir puanımız gitti. Daha farklı  yerlerde olacakken, daha farklı yerlerdeyiz. İstemiyorlarsa eğer bu ligde oynamamızı bırakalım formaları hiçbir maça çıkmayalım." dedi. 

"BİZ DE Mİ SAHADAN ÇIKALIM"
Adem, "Hocamız tepkiyi gösterdi zaten. Verilen kararlardan sonra hocamız ilk yarıyı beklemeden içeriye girdi. Biz de aynı şeyi mi yapalım? Biz de oynamıyoruz diyip çıkıp gidelim mi? Bunu mu istiyorlar çözmüş değiliz. Bir şekilde bunun önüne geçilmesini istiyoruz. Bu malubiyetin bir bahanesi değil ama biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Tabii yenildik, üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Arkadaşlarımı da çabalarından dolayı tebrik ediyorum." sözlerini sarf etti.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...