HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Mustafa Denizli: Değişimi görüyorum

Mustafa Denizli: Değişimi görüyorum
Mustafa Denizli, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik adam, "Başladığımız günden bugüne hatalarımızda azalma, çalışma, kazanma isteği ve çabuk oyunda ise artıya doğru gidiş var" değerlendirmesini yaptı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladıkları Sivasspor karşılaşması sonrası çarpıcı açıklamaları ile dikkat çekti. İşte satırbaşları: 
İyi bir 90 dakika çıkardık... Üzerine koyarak devam edeceğiz. Sıkıntılı bir dönemi geride bırakmak üzereyiz. Başladığımız günden bugüne hatalarımızda azalma, çalışma, kazanma isteği ve çabuk oyunda ise artıya doğru bir gidiş var. 
Bu takımın taraftarı da futbolcusu da daha iyilerine layık. Bu kesinlikle olacaktır. Var olan taraftarımız sayı olarak tatmin etmedi ama onları misli olarak stada getireceğiz. 
Burak'a sözlü bir destek vermeme gerek yok. Oyuna devam etmesi, onunla ilgili kararımı ortaya koyuyor. Bazı taraftarlar, hepimizi üzecek bir serzenişte bulundu. 
Donk'un performansından son derece memnunum. Performansın içine davranış biçimi ve ilişkiler dahil. Pozitif enerji veriyor. 
Sinan Gümüş'ü sadece bu 90 dakika ile değerlendirirsek doğru kanıya varamayız. Podolski'nin sakatlığında bulduğu fırsatı iyi kullanıyor. Bu performansı devam ettirmeli ki kanımca devam ettirecektir. 

YÖNETİME GÖNDERME: RAKİP BİLE 4-5 OYUNCU ALDI
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa açıklama yaptığı sırada yönetimine transfer göndermesinde bulundu. Tecrübeli teknik adam, "Çok fazla takviye yapma imkanımız olmadı. Rakibimizin (Sivasspor) kadrosuna bizden daha fazla önemli oyuncular katıldı" dedi.

KAMPANYA İŞE YARAMADI
Sezon başında 30 bin kombine satan G.Saray ligin ilk yarısı Arena'da 20 bin ortalamaya oynamıştı. İkinci yarıya özel kombine kampanyası yapan kulüp bunda başarılı olamadı. Dün dolmayan tribünlerde 20 bin civarında taraftar vardı. Taraftarlar maç öncesi büyük ilgi gösterdikleri Umut'la bol bol fotoğraf çektirdi.

HAFTA SONU HENÜZ BİTMEDİ!
Mustafa Denizli, Karşıyaka karşılaşması sonrası bu hafta sonu bir transferin, gelecek hafta içi ise bir başka transferin bitmesini beklediğini dile getirmişti. Tecrübeli teknik adama Sivasspor mücadelesi sonrası düzenlediği basın toplantısında o sözleri hatırlatıldı... Denizli, "Hafta sonu henüz bitmedi. Yarın (bugün) sona erecek. O konuyla ilgili bir şey söyleyemeyiz. Hiçbir transfer imzaya dökülmedikten sonra bitmiş sayılmaz. Bu konuda belki bugün belki yarın netleşecek durum olabilir. Takımdaki rekabeti artırmak adına bizim bu transferlere ihtiyacımız var" yanıtını verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...