Arena'da Burak Yılmaz krizi!

/ Kaynak: DHA
Arena'da Burak Yılmaz krizi!

SPOR Haberleri  / DHA

Bu sezon Galatasaray'da en çok eleştirilen isimler arasında yer alan Burak Yılmaz, Medicana Sivasspor maçında da taraftarlarla gerginlik yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Karşıyaka ile oynanan maçta Umut Bulut'a 'dışarı' diye tezahürat yapan Galatasaray taraftarları bu kez de Burak Yılmaz'ı 'pas hatası' yaptığı için ıslıkladı.

Türk Telekom Arena'daki karşılaşmanın 59. dakikasında ayağındaki topu Wesley Sneijder'e aktarmak isteyen Burak, topu taca atınca bir grup taraftar kendisini ıslıklamaya başladı.
Burak Yılmaz elleriyle, "Ne var, niye protesto ediyorsunuz" anlamına gelen bir hareket yapınca protestoların dozu birden arttı.Burak, 61. ve 63. dakikalarda peş peşe iki gol kaçırınca neredeyse bütün stat kendisini ıslıklamaya başladı. Ayağına her top gelişinde yuhalanan milli futbolcu, kaçırdığı gollerin ardından tribünleri alkışla protesto etti ve elleriyle "Daha çok bağırın" işaretini yaptı.
Taraftarların büyük bölümü Burak'ı protesto etmeyi sürdürürken, bazıları da destekledi.

86. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Burak, kameralara koşarak formasındaki armanın yıldızlarını gösterdi.
Golle birlikte taraftarlar kendisini destekledi. 90 dakikanın bitiş düdüğünğn ardından özellikle kale arkasındaki Ultraslan taraftar grubu uzun süre 'Burak Yılmaz' diye bağırdı. Burak da tribünlere soyunma odasına giderken alkışla yanıt verdi. Burak Yılmaz'ı protesto eden taraftarlar ile karşıt görüştekiler arasında tribünde kavga çıktı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...