Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş'ten Ersan Gülüm şartı!

/ Kaynak: Hürriyet
Şenol Güneş'ten Ersan Gülüm şartı!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Çin'in Shanghai Shenhua takımından üç yönetici Ersan Adem Gülüm'ün transferi için İstanbul'a geldi. Ancak Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni bir stoper alınmadan bu transfere izin vermeyeceğini yönetime bildirdi.

Güneş, “Ersan, takım için önemli isim. Transferini istediğimiz stoperi alırsak kendisine izin verebiliriz” dedi.
Beşiktaş İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve basın sözcüsü Metin Albayrak ile dün sabah bir araya gelen Çinli yöneticiler Ersan için 4 milyon Euro bonservis verebileceklerini söylediler.

DOUGLAS VE SERDAR TAŞÇI HEDEFTE
Çebi ve Albayrak da bu teklife olumlu yaklaştıklarını belirterek, kesin kararın yarın toplanacak yönetim kurulu toplantısında verileceğini kaydetti. Beşiktaş, uzun seredir peşinde olduğu Dnipro’lu Douglas’ı alırsa Ersan’ın Çin’e gitmesi de mümkün olacak. Siyah beyazlılar ayrıca bir stoper daha almayı planlıyor. Bu isim de Serdar Taşçı.
Ersan için sezon başında da bir başka Çin kulübü olan Shandong Luneng’den transfer teklifi gelmişti. Siyah beyazlılar bir diğer stoper Pedro Franco’yu ise, Arjantin ekibi San Lorenzo’ya kiralamıştı.

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...