Tarihe geçecek bir skorla kazandık

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Tarihe geçecek bir skorla kazandık

SPOR Haberleri  / iHA

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeni stadyumda tarihe geçecek bir skorla Trabzonspor maçını kazandıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Bursaspor, sahasında Trabzonspor’u 4-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Öncelikle kendi sahamızda ilk maçımızı tarihe geçecek skorla kazandık. Güzel maç olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor ve biz sahada futbolun güzelliklerini sunuyoruz. 2-0 geriye düşmemize rağmen futbolcularım oyundan kopmadı. Sahada çaba içinde oldular. Bizim de istediğimiz buydu. Oyucularımı tebrik ediyorum. Taraftarımıza, Bursa’ya ve camiaya hayırlı olsun. İnşallah bu stadyum çok büyük başarılara tanıklık edecek” dedi.

“BÜTÜN OYUNCULARIM İLK DEFA BU KADAR ETKİLİ OYNADI”

Stoch’un performansı ile ilgili sorulan soruya Hamzaoğlu, şöyle cevap verdi:

“Takım ilk defa bu kadar etkili oynadı. Hepsi beraber istekli coşkulu oynadı. Oyundan keyif aldılar. Skoru düşünmediler. Böyle olunca bütün oyuncularım çok daha iyi performans gösterdi. Maçın başında Stoch’u solda başlattım. Ama rakip etkili gelince orta alana aldık. İyi bir maç oldu.”

“YAĞMURLU HAVADA STADYUMA GELEN BÜTÜN TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Stadyumdaki atmosferle ilgili sorulan soruya Hamzaoğlu, “Güzel bir atmosfer vardı. Ama yine de boş yerler vardı. Bugün bu yağmurlu havada stadyuma gelen her taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bursaspor taraftarını zaten söylemeye gerek yok. Herkes güçlü bir taraftara sahip olduğumuzu biliyor. Onların bize olan güveni, inancı sürdüğü sürece mutlu etmeye devam edeceğiz” diye cevapladı.

“POZİSYON OFSAYTMIŞ”

Maçtaki tartışmalı ofsayt kararının sorulması üzerine Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

“Pozisyonu net göremedim. Ama ofsaytmış. Maç içinde tepkiler ve hatalar oluyor. Ama futbol bunlarla güzel. Hataları kabul etmek lazım.”

“BATALLA 1-2 HAFTA İÇERİSİNDE ARAMIZDA OLUR”

Yapılacak transferler ve Batalla’nın durumu ile ilgili de yorum yapan Hamzaoğlu, “Transfere bakıyoruz. Görüştüğümüz birkaç oyuncu var. Bize güç katacak her oyuncuyu alabiliriz. Batalla 1,5 aydır takımla beraber idman yapmıyor. Ona özel program uyguluyoruz. Arada takımla çalışıyor. 1-2 hafta içerisinde aramızda olur” diye konuştu.

“SEZON BİTTİĞİNDE NEREDE OLURUZ BİLEMEM”

Çıkışlarını sürdürmek istediklerini dile getiren Hamzaoğlu, “Biz bu çıkışı sürdürmek isteyeceğiz. Sezon bittiğinde nerede oluruz bilemem. Ama biz bu isteği, oyunu kaybetmeden yolumuza devam etmeliyiz. Yarın mağlup olacağımız günler de olacak. Ama biz çizgimizi kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...