Fenerbahçe'den flaş teklif

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den flaş teklif

SPOR Haberleri

Salih Uçan'ı Sampdoria'ya kiralamak isteyen Roma'ya Fenerbahçe Kulübünün, 'Başka takıma yollamak gibi bir düşünceniz varsa, gönderin bizde oynasın' yanıtını verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Roma'ya özel bir sözleşme ile gönderdiği Salih Uçan konusunda hafta içinde önemli gelişmeler yaşandı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; İtalyan kulübünde teknik direktör Rudi Garcia'nın yerine Spaletti'nin getirilmesinden sonra genç futbolcunun da başka bir kulübe kiralanması gündeme geldi. Sampdoria ile Roma kulüpleri anlaşmaya vardı ancak sözleşme gereği bu anlaşma için Roma Kulübünün Fenerbahçe'nin onayını alması gerekiyordu. Gelen teklif üzerine Fenerbahçe yönetimi Roma'ya, “Başka bir takıma kiralamak gibi bir düşünceniz varsa, gönderin Salih bizde oynasın" yanıtını verirken, beklemeye geçti.
3 maçta 1 asist
Bu sezon Roma'da sadece 3 lig maçında forma giyebilen Salih Uçan yüksek pas yüzdesiyle dikkat çekse de, gol atamadı ve ancak 1 asist üretebildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...