Yekta Kurtuluş Sivassporluları çıldırttı!

Düzenleyen: / Kaynak: HÜRRİYET
Yekta Kurtuluş Sivassporluları çıldırttı!

SPOR Haberleri  / HÜRRİYET

Sezon başında Galalatasaray'dan Medicana Sivasspor'a transfer olan Yekta Kurtuluş, Twitter hesabındaki fotoğrafı yüzünden taraftarların tepkilerine hedef oldu.

18 Ağustos 2015'te Medicana Sivasspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Yekta Kurtuluş, Twitter hesabında yer alan Galatasaray formalı profil fotoğrafını değiştirmedi.

Büyük umutlarla transfer edilen ancak sakatlık ve formsuzluk gibi nedenlerden dolayı sadece 9 maçta oynayabilen Yekta'nın, Galatasaray formalı fotoğrafını Twitter hesabında tutmaya devam etmesi Sivasspor taraftarlarını kızdırdı.

Yekta Kurtuluş Sivassporluları çıldırttı!
FACEBOOK'TAN UYARDILAR
Kırmızı beyazlı taraftarlar sosyal medyadan Yekta'ya sitem dolu bir mesaj göndererek, "Bu sevdadan ya vazgeçersin ya da Sivasspor senden" ifadesini kullandı.

Sivasspor taraftarlarının Facebook hesabında yer alan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Galatasaray'dan dışlandın. Talih kuşu başına kondu 3 yıllığına 2,5 milyon euroya Sivasspor'a imza attın.5 ay geçti.. Sürekli müzmin sakatlıklarla ilk yarıyı kapattın. Bunlarıda geçelim. Sivasspor forması yerine sosyal medyada uzerindeki Galatasaray formanı çıkaramadın. Yekta, bu sevdadan ya vazgeçersin, ya da Sivasspor senden..."

 

600 BİN EURO'YA FESHETMİŞTİ

Galatasaray'ın 2011 yılında 3 milyon 750 bin Euro'ya Kasımpaşa'dan aldığı Yekta Kurtuluş, 2 yıllık daha sözleşmesi olmasına karşın bu sezonun başında 600 bin Euro karşılığında mukavelesini feshedip Sivasspor'a transfer olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HÜRRİYET
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...