Beşiktaş Ersan'ı bırakmıyor

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Beşiktaş Ersan'ı bırakmıyor

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş, yaz aylardından bu yana Çin takımlarının gözdesi olan Ersan Gülüm'ü bırakmıyor.

Geçtiğimiz transfer döneminde Çin kulübü Shandong Luneng'a transferi son anda yatan Ersan Gülüm'e bu kez de Demba Ba'nın takımı Shanghai Shenhua talip oldu.

Ersan Gülüm'ü izlemek için Türkiye'ye gelen Shanghai Shenhua Kulübü Başkanı Bruce Zhou, Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçını izlemek için Başakşehir Fatih Terim Stadı'na geldi.

Bruce Zhou, Ersan'ın Çin'de çok tanınan ve çok sevilen bir futbolcu olduğunu belirterek, "Ersan, bizim için çok uygun bir futbolcu. Takımımız şu an İspanya'da yeni sezon hazırlıkları için kamp yapıyor. Bir stoper ihtiyacımız olduğundan dolayı ve Asya kontenjanından da oynatabildiğimiz için Ersan kadromuzda görmek istediğimiz bir futbolcu. Kendisi Çin'de de çok tanınan ve sevilen bir oyuncu. Hocamız da onu istedi. Buraya Beşiktaş'ın maçı seyretmek ve Ersan'ı kendi gözlerimle görmek için geldim. Ortada henüz bir anlaşma yok. Zaten Beşiktaş yönetimi de şampiyonluk yarışında olduğu için bu oyuncuyu vermek istemiyor. Yine de kendisini izleyip oyuncu hakkında bir fikir sahibi olmak istiyorum. Demba Ba'nın da bize ısrarla tavsiye ettiği bir oyuncu. Ersan'ın karakterinin çok düzgün ve takımımız için en uygun oyuncu olduğunu ısrarla söylüyor. Artık önümüzdeki günler ne gösterecek bunu bilemeyiz. Fakat biz buraya Beşiktaş'tan sadece futbolcu almak için gelmedik. Aynı zamanda Beşiktaş ile kardeş kulüp olmak istiyoruz. Onlarla bir ön protokol imzalayıp, kendilerini Çin'de ağırlamak istiyoruz. Biz de buraya gelip hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Başkan Fikret Orman ve yöneticilerle bu yönde bir görüşmemiz olacak" dedi.

Bu arada Beşiktaş yönetiminin ise, Çin kulübü Shanghai Shenhua'nın Ersan için yaptığı teklifi reddettiği ve "Ligde şampiyonluğa oynuyoruz ve bu yüzden Ersan'ı size vermemiz mümkün değil" cevabını verdiği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...