HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray o ismi KAP'a bildirdi

Düzenleyen: /
Galatasaray o ismi KAP'a bildirdi
Galatasaray, Lucas Ontivero, Ontivero, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü, genç futbolcu Lucas Ontivero'yu Montreal Impact'e kiraladı.

Galatasaray Kulübü, Arjantinli futbolcu Lucas Ontivero'yu 2016-2017 futbol sezonunun sonuna kadar Montreal Impact'e kiraladığını borsaya bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklama şu şekilde: "Profesyonel oyuncularımızdan Lucas Elias Ontivero'nun Montreal Impact kulübü ile 2016/2017 futbol sezonunun ilk yarısının sonuna kadar (31.12.2016'dan geç olmamak üzere) geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Montreal Impact kulübü oyuncuya hakedişlerinin 250.000 EUR'luk kısmını ödeyecek olup geçici transfer bedeli olarak ayrıca şirketimize oyuncunun kalan hakedişine denk gelen 225.000 EUR ödeyecektir. Bunlara ek olarak Montreal Impact kulübü 01 Aralık 2016 tarihine kadar 800.000 EUR bonservis ücreti ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma opsiyonuna sahiptir. Satın alma opsiyonu kullanıldığı takdirde oyuncunun gelecekte üçüncü bir kulübe transferi durumunda Montreal Impact kulübü Şirketimize satış karının 10%'unu ödeyecektir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...