Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sezon sonuna kadar Hami Mandıralı

Sezon sonuna kadar Hami Mandıralı

SPOR Haberleri

Gelecek hesapları da yapan Bordo-Mavili yönetim, önümüzdeki günlerde takımı kulübün efsanelerinden birine emanet etmeyi planlıyor. Bu konuda ismi geçen Mandıralı ise, “Biz her zaman hazırız. Takdir ise yönetenlerin” mesajını yolladı.

Trabzonspor Yönetimi, ligin ikinci yarısı için kararını büyük ölçüde verdi... 
Buna göre Şota’nın ardından A Takım’da teknik direktörlük görevini üstlenen Sadi Tekelioğlu’na teşekkür edilecek ve daha önce yaptığı kısa görev süresinde önemli işlere imza atan Hami Mandıralı’ya teklif götürülecek. Hami Mandıralı isminin tercih edilmesinin sebeplerinden biri de gelecek dönem planlarına ilişkin. Avrupa’dan başarılı modelleri Trabzonspor’a entegre etmenin yollarını arayan Başkan Muharrem Usta’nın kulübün efsanelerinden olan Mandıralı’dan gelecek dönemlerde de faydalanmayı düşündüğü öğrenildi.

Tekke de proje kapsamında
Sadece Mandıralı değil, camianın yetiştirdiği bir başka değer olan ve şu sıralar teknik direktörlük yapan Fatih Tekke de proje kapsamında. Bu tip isimlerin kulüpte doğru noktalara yerleştirilmesiyle altyapı paralelinde gelecek nesil için de kazançlar sağlanmış olacak. Mandıralı ve Tekke’nin de gelebilecek bu tip çalışma tekliflerine son derece sıcak baktığı biliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...