Ersan Gülüm giderse Alexis geliyor...

Ersan Gülüm giderse Alexis geliyor...

SPOR Haberleri

Çin takımı Shenhua'nın, Ersan Gülüm ısrarı tavan yaptı, rakam 6 milyon Euro'ya kadar ulaştı.

Beşiktaş, Demba Ba’nın ardından bir yıldızını daha Çin’e ihraç ediyor... 
Bu kez Uzakdoğu’nun yolunu tutacak oyuncu Ersan Gülüm. Önceki gün Beşiktaş-Mersin maçını izlemek için İstanbul’a gelen Ba’nın kulübü Shanghai Shenhua’nın sportif direktörü Bruze Zhou’nun, kar engeline takılmasına rağmen 28 yaşındaki stoperin transferinden vazgeçmediği ve Kartal’a son teklifini yaparak rakamı 6 milyon Euro’ya (Yaklaşık 19 milyon TL) kadar çıkardığı öğrenildi.

2 milyona gelmişti
Siyah-Beyazlılar’ın da bu teklife ‘evet’ dediği ve transferin birkaç gün içinde biteceği bildirildi. Gelelim Kartal’ın Adanaspor’dan 2 milyon Euro’ya (6.4 milyon TL) aldığı Ersan’a yeşil ışık yakma sebeplerine... 
Beşiktaş’ın, Dnipro’nun deneyimli stoperi Douglas ile anlaştığı zaten biliniyor. Ancak perde arkasında Şenol Güneş’in de ikna edilmesini sağlayan bir flaş gelişme daha var. Buna göre, Kartal’ın yöneticileri, Getafe’nin 30 yaşındaki stoperi Alexis Delgado’yu da bitirdi. Oyuncunun menaceri dün İstanbul’a geldi, anlaşma sağlandı, imzalar için Ersan’ın mukavelesindeki detayların çözülmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...