13 oyuncuyla deplasmana gittiler!

13 oyuncuyla deplasmana gittiler!

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kastamonu deplasmanına giden Karşıyaka'da kafilede 13 oyuncu bulunması dikkat çekerken, teknik direktör Yusuf Şimşek de takımını bu maçta yalnız bıraktı.

Senelerdir hem statüsü hem de reytingleriyle tartışma konusu olan Ziraat Türkiye Kupası'nın takımlar için ne kadar önemli olduğu bir kez daha görüldü!

13 oyuncuyla deplasmana gittiler!

Sadece 13 oyuncu...
PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 5. maçı için Kastamonu deplasmanına giderken, kafilede sadece 13 oyuncu yer aldı. Grupta 6 puanla ikinci sırada yer alan İzmir ekibinde takımın başına henüz geçen teknik direktör Yusuf Şimşek'in de bu maça gitmemesi dikkat çekti. 
13 oyuncudan oluşan kafileye tecrübeli futbolcu Necati Ateş'in liderlik yaptığı öğrenildi. 

"Yasağı kaldırın"
Öte yandan teknik direktör Yusuf Şimşek'in transfer yasağından dolayı alınan 9 oyuncunun lisansını çıkaramayan yöneticilerden, yasağın kalkması için gereken maddi yükümlülüklerin bir an önce yerine getirilmesini talep ettiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...