Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte olay hakem Alper Ulusoy'un notu!

/ Kaynak: Hürriyet
İşte olay hakem Alper Ulusoy'un notu!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Fenerbahçe’ye vermediği ve verdiği penaltının yanı sıra, Eskişehirsporlu Alpaslan’ı oyundan atmasıyla da skandal oluşturan hakem Alper Ulusoy ile yardımcıları, “Bu maçlar için yetersiz, dinlendirilmesi gerekir” anlamına gelen 7.2 not aldı. Ulusoy, bu not nedeniyle ağır bir ceza alacak.

Eskişehir’de verdiği birçok kararla haftanın gündemine oturan Alper Ulusoy ile yardımcıları, futbolseverler ve yorumculardan sonra MHK’de de sınıfta kaldı.
Eskişehirspor-Fenerbahçe maçının hakem gözlemcisi İbrahim Aksoy’un Ulusoy’a 7.2 not verdiği öğrenildi. Bu, son dönemde bir hakeme verilen en düşük notlardan biri oldu.
İbrahim Aksoy’un Alper Ulusoy için takdir ettiği, 7.2 notu, hakemlik değerlendirmesinde, “Bu seviye maçları için yetersiz. Dinlendirilmesi gerekir” anlamına geliyor. MHK’nın rapor ve genel teamüller uyarınca Alper Ulusoy’u en az 4 hafta dinlendirmesi bekleniyor.

HAKEMLERE UYARI
Ulusoy ve ekibi, Fenerbahçe lehine verilmesi gereken penaltıyı vermeyip, olmayan penaltıyı vermeleri, Alpaslan’ın haksız yere kırmızı kart görmesi gibi kararlar nedeniyle yoğun biçimde eleştirilmişti.
Öte yandan, Merkez Hakem Kurulu’nun lige verilen arada yapılan tüm uyarılar ve eğitimlere rağmen hakem hatalarının can yakmaya devam etmesi nedeniyle, hakemlerin dikkatini çekeceği belirtiliyor.
Buna göre, özellikle son dönemde yoğun hatalara imza atan hakemlerle yakından ilgilenilecek ve toparlanmaları ciddiyetle istenecek.

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...