HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Caner, Topal, Gökhan'la ömürlük imza!

Kaynak: Fanatik
Caner, Topal, Gökhan'la ömürlük imza!
Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Haber

SPOR Haberleri  / Fanatik

Sarı-Lacivertliler ocak ayında transferi sessiz geçirirken, yönetimin bambaşka bir planı hayata geçirmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Yönetim, sözleşmeleri sona erecek Caner ve Mehmet Topal'la 5, Gökhan ile ise 4 yıllık yeni anlaşma yapacak. Bir anlamda 3 yıldızla ömürlük imzalar atılacak.

Ara transferde şu ana kadar sessiz kalan Fenerbahçe’nin planları su yüzüne çıktı... 

Sarı-Lacivertliler, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan 3 yıldızına yeni sözleşme yaptırarak transfer etkisi olurturacak. O isimler Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal. Bu sezon gösterdikleri performansla büyük alkış toplayan ve teknik direktör Pereira’nın da vazgeçilmeleri arasına giren yıldızlarla, lig sonunu beklemeden masaya oturacak olan Fenerbahçe Yönetimi, kelimenin tam anlamıyla ömürlük sözleşmeler yapacak.

Oyuncular dünden hazır
Sarı-Lacivertliler, Mehmet Topal (29) ve Caner Erkin’e (27) 5’er yıllık, yaşı itibariyle Gökhan Gönül’e ise (31) 4+1 yıllık mukavele önerecek. Daha önce de gelen birçok teklife rağmen Fenerbahçe’den ayrılmak istemediğini dile getiren futbolcuların da bu talebe ‘evet’ demesine kesin gözüyle bakılıyor. Gökhan, Mehmet ve Caner’e ödenecek ücretlerde yıllara göre seviyeli bir artışın söz konusu olacağı da gelen haberler arasında.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...