Fiikret Orman’ın taktiği tuttu!

/ Kaynak: Fanatik
Fiikret Orman’ın taktiği tuttu!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Fikret Başkan'ın, uzun süren pazarlıkların ardından Boyko için Dnipro'yu nasıl ikna ettiği ortaya çıktı. Hajduk Split'le Kalinic konusunda el sıkışan Orman'ın, bunu transferde koz olarak kullandığı ve Ukrayna temsilcisinin de 3.3 milyon Euro'yu kabul ettiği bildirildi.

Beşiktaş'ın Boyko transferinin perde arkasındaki detaylar ortaya çıktı. Beşiktaş’ın geçen hafta sona eren Antalya kampına uğrayan ve basın mensuplarının önünde Şenol Güneş’e, “Hocam kaleci alamadım yeni kaleci olarak ben geldim” esprisini yapan Orman’ın, kapalı kapılar ardında tecrübeli teknik adama, “Trabzonspor maçına kadar bu transferi bitireceğim” dediği bildirildi.

Karabükspor’la oynayacakları Türkiye Kupası maç için İstanbul’dan Karabük’e yapılan otobüs yolculuğu öncesinde Başkan’ı arayan Güneş’in, Trabzonspor mücadelesinin hafta sonunda olduğunu hatırlattığı ve Orman’dan, “Hocam kafanız rahat olsun. Transferi bitirdik. An itibariyle Boyko bizim oyuncumuz” cevabını aldığı öğrenildi.

Başkan’ın blöfü tuttu!
Başkan Fikret Orman, Ukrayna temsilcisiyle uzun süre sonuçlanmayan bonservis pazarlıkları sırasında Lovre Kalinic kartını kullandı. 25 yaşındaki futbolcu konusunda Hajduk Split’le el sıkışan ve bu durumu koz olarak kullanan Orman’ın, “2.5 milyon Euro’ya Split ile anlaştık. Ya bizim verdiğimiz rakamı kabul edin ya da Hırvatlar’la sözleşme yapacağım” restini çektiği ve bu durumun ardından köşeye sıkışan Ukrayna temsilcisinin 3.3 milyon Euro’ya ‘Evet’ dediği ifade edildi. 

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...