Gökhan Töre bombası

/ Kaynak: DHA
Gökhan Töre bombası

SPOR Haberleri  / DHA

İki gün içinde üç transfer birden yapan Beşiktaş'ta transfer kazanı kaynamaya devam ediyor.


Kaleye Denys Boyko, stopere Alexis Delgado'yu transfer eden Siyah Beyazlılar son olarak Spartak Moskova'dan Aras Özbiliz'i alarak adeta transfer şov yapmıştı.

Ancak Beşiktaş kulislerinde dolaşan iddialar transfer kazanının kaynamaya devam edeceğini gösteriyor. Bu iddia ise Aras Özbiliz'in transferi ile iyiden iyiye konuşulmaya başlandı bile.

GÖKHAN TÖRE İSPANYA'YA MI GİDİYOR
Yaz transfer sezonunda Gökhan Töre için Beşiktaş'ın kapısını bir kaç kez çalan ve Siyah Beyazlılar tarafından geri çevrilen Atletico Madrid'in yeniden İstanbul'u mesken tutacağı kulislerde en çok konuşulan transfer dedikodusu olmaya başladı.

FIFA tarafından önümüzdeki transfer sezonundan itibaren 2 dönem transfer yasağı alan Madrid ekibinin gelecek sezonun kadrosunu kurmak için 1 Şubat'a kadar vakti kaldığı bilinen bir gerçek. Zamanı azalan Atletico Madrid'in Gökhan Töre için ayırdığı bütçenin 16 milyon Euro olduğu ve Beşiktaş'ın Töre'den doğacak boşluk için Aras Özbiliz'i transfer ettiği şu an için kulislerde en çok konuşulan senaryo.

Başkan Fikret Orman başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri de sürekli olarak takımın yıldız oyuncularını satmayacaklarını her fırsatta üstüne basa basa söylüyor. Ancak sürekli kaynayan transfer kazanında bir saatte bile değişen şartların yeni gelişmelere yol açması da sürpriz sayılmayacak bir gerçek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...