Benitez'i bırak Lukas Spalvis'i kap

Benitez'i bırak Lukas Spalvis'i kap

SPOR Haberleri

Benitez'de yol alamayan G.Saray, Danimarka'da 17 maçta 14 gol atan Spalvis'e yöneldi. Bu durum taraftarları memnun etti

Galatasaray yönetimi, yine genç bir isim için harekete geçti. Danimarka Süper Ligi'nde çıktığı 17 maçta 14 gol atma başarısı gösteren Lukas Spalvis sarı-kırmızılı takımda yeni hedef. Galatasaray'ın, Danimarka'da Aalborg forması giyen Almanya asıllı Litvanyalı oyuncunun 2.5 milyon Euro'ya transfer edilebileceği belirtiliyor. İndependiente'nin Benitez için 8 milyon euro'dan aşağıya inmemesi nedeniyle yönetimin, Spalvis'in transferine yöneldiği ve kısa bir süre içinde sonuç alınmasının beklendiği ifade edildi. 

Hızlı gelişim gösterdi 
1.89 boyunda ve 21 yaşında olan genç oyuncu, bu sezon ligde liderliğe oynayan takımının gollerinin yarısından fazlasını attı. Freiburg alt yapısından Aalborg altyapısına katılan, 2013-2014 sezonunda da A takıma çıkan Spalvis, ilk sezonunda 24 maçta 11 gol 2 asistlik performans gösterdi. Diğer sezon sakatlıklar nedeniyle sadece 8 maça çıkıp, gol atamayan genç oyuncu, bu sezon ise ligde 17 maç geride kalırken 14 gol atma başarısı gösterdi. Santrafor olarak görev yapan futbolcu için Sporting Lizbon da devrede bulunuyor. 

Taraftar kampanya başlattı
Galatasaray taraftarları da genç oyuncu için sosyal medya üzerinden kampanya başlattı. Spalvis'in sarı-kırmızılı takımın ilacı olacağını düşünen taraftarlar, Twitter üzerinden takımın resmi hesaplarını abluka altına almış durumda. İşte Benitez'in yerine Spalvis'in alınmasını isteyen taraftarların mesajlarından bazıları:

* Benitez'i falan boş verin, Spalvis'i kapın gelin Danimarka'dan... @memonist 
* Spalvis'in videosunu izledim. Adam kafasının arkasıyla, sağ ayağıyla, frikikten sol ayağıyla gol attı. @Ekshi53 
* Alın size Finansal Fair Play derdi olmayacak santrafor: Lukas Spalvis @gencoGS 
Maliyeti düşük, genç, yetenekli santrafor aranmıyor mu? O zaman buyrun; Lukas Spalvis @stabilss

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...