Cherevchenko: Türkiye'de bize soyunma odasında kalmamız söylendi

/ Kaynak: DHA
Cherevchenko: Türkiye'de bize soyunma odasında kalmamız söylendi

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü İgor Cherevchenko, Rus gazetecilere Fenerbahçe ve Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İgor Cherevchenko, "Yakında Fenerbahçe ile oynayacaksınız. Bu güçlü futbolculara sahip güçlü bir takım. Onların maçlarını izleyip nasıl oynadıklarını öğrendiniz mi?" sorusuna şu cevabı verdi: Türkiye'de lig yenilendi. Dünya futbolundan önemli isimler var. Rakibimize daha dikkatli bakacağız. Orada iyi futbolcular oynuyor"

championat.com internet sayfasında yer alan röportajında Fenerbahçe'den önce Avrupa Ligi'nde karşılaştıkları ve taraftarların sorun yaşadığı iddiasındaki Beşiktaş maçı ile ilgili taraftar sorusuna da cevap veren Çerevçenko, "Her şeyin yolunda gideceğini düşünüyorum. Futbol politikanın dışındadır" demekle yetindi.

Kendisinin de futbolcu olarak yer aldığı ve Lokomotif ile Türkiye'de bir maça çıkıp çıkmadığı sorulan Rus Teknik adam; "Bir tane vardı, 1998 yılında Kocaelispor ile. O zaman da farksızdı. Beşiktaş ile oynadığımız gergin maçlar gibi Kocaeli'de de durum aynıydı. Türkiye'de tribünlerde her zaman çok insan olur, iyi bir atmosfer var fakat biz kazandığımız zaman organizatörler bize "Burada bir saat oturun, taraftarlar gidinceye kadar kutlayın. Soyunma odasından çıkmayın dediler. 1 saat oturduk, kutladık. Sonra emniyetli bir şekilde çıktık stattan" şeklinde konuştu.

Daha önce Türkiye'de bir takımda futbol oynama fırsatı bulup bulmadığı sorulan İgor Çerevçenko; "Yok, futbolcu olarak Beşiktaş'a gitme fırsatım olmuştu ama gerçekleşmedi" cevabını verdi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...