Geldiği gibi gidiyor

Geldiği gibi gidiyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş; Rusya'nın Spartak Moskova takımından transfer ettiği Aras Özbiliz'i, 6 aylığına İspanya'dan Rayo Vallecano'ya kiralıyor

Beşiktaş'ın yeni transferleri Aras Özbiliz, dün öğlen saatlerinde İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlıların dün sabah görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği 25 yaşındaki genç oyuncu, saat 12.45'te Atatürk Havalimanı'na indi. Rusya'nın Spartak Moskova takımında forma giyen Ermeni futbolcu Aras'ı, siyah-beyazlı kulübün yetkilileri karşıladı. 

Anlaşma 3.5 senelik 
Basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan Aras Özbiliz, kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrılarak kulüp binasını gitti. Beşiktaşın 1.3 milyon euro ödeyerek renklerine bağladığı Aras Özbiliz ile siyah-beyazlılar 3.5 senelik anlaşma imzalayacak. Yönetimin, 25 yaşındaki genç yıldızı sezon sonuna kadar Rayo Vallecano'ya kiralayacağı ifade edildi. Bu arada Aras'ın İspanyol ekibine kiralanması için teknik direktör Güneş'in 
onayının alındığı belirtildi.

Ailemde Türkçe konuşulur
Beşiktaş'ın yeni transferi Aras Özbiliz, 9 Mart 1990'da İstanbul Bakırköy'de doğdu. Daha sonra ailesi ile Hollanda'ya gitti ve burada büyüdü. Aras bir röportajında; "Ben Türk değilim, Ermeniyim. Sadece Türkiye'de doğdum. Onun dışında Hollanda'da büyüdüm" sözlerini kullanmıştı. Geçen sezon Murat Yakın'ın kendisini Ermeni olduğu için oynatmadığı iddiaları ortaya atılınca ise Aras; "Üzerimden siyasi polemik oluşturulmaya çalışılıyor. Kimseye düşmanlığım yok. Ben evde ailemle bile Türkçe konuşuyorum" diyerek farklı bir iddia gündeme getirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...