Trabzon'a iyi haber!

/ Kaynak: Fotomaç
Trabzon'a iyi haber!

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Trabzonspor yönetimi, Kulüp Başkanı Muharrem Usta’nın, "Büyük çöküş" olarak nitelendirdiği dönemden çıkmak için çareler ararken bordo mavili kulübe CAS'tan (Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi), sevindirici bir haber geldi.

CAS, Trabzonspor'un Adrian transferi nedeniyle uyuşmazlık yaşadığı Al Nassr Kulübü'nden 1 milyon 800 bin euro almaya hak kazandığını bildirdi. Kısa vadede oyunculara ödemesi gereken yaklaşık 200 milyon liraya ihtiyacı olan Trabzonspor'da Adrian davasından gelen haber sevinçle karşılandı.

Bordo mavili kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, 3 sezon önce Al Nassr Kulübüne sattığı Polonyalı futbolcu Adrian Mierzewjski'nin transferinden kaynaklanan alacağını tahsil etmeye hak kazandığı açıklanırken şu ifadelere verdi:

"Profesyonel futbolcu Adrian Mierzejewski'nin, Al Nassr Kulübü'ne transferinden kaynaklanan, taksit ödemesi ve cezai şart konularındaki uyuşmazlıkla ilgili olarak FIFA'nın, şirketimiz lehine vermiş olduğu karar CAS tarafından da onanmış olup, ilgili karar gereği bugün itibariyle toplam 1 milyon 800 bin euro tutarında olan alacağımızın tahsili hususunda gerekli işlemlere başlanmıştır."

Bordo mavili yöneticiler, gerekli olan paraya bakıldığında tutarın küçük görünmesine rağmen, içinden geçilen sıkıntılı dönemde 'damlaya damlaya göl olur' mantığıyla hareket etmek gerektiğini vurguladı.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...