Emenike mi, Burak mı? İşte West Ham'ın forvet kararı!

/ Kaynak: Fanatik
Emenike mi, Burak mı? İşte West Ham'ın forvet kararı!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Burak Yılmaz için resmi teklif yaptığı öne sürülen West Ham United için Emmanuel Emenike ismi öne çıkıyor.

Dün akşam saatlerinde çıkan iddiaya göre, West Ham United'ın Burak Yılmaz için Galatasaray'a 22 milyon TL değerinde resmi teklif yaptığı öne sürülmüştü.Ancak Sarı-Kırmızılılar'dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.İngiliz ekibinde menajer Slaven Bilic, Manchester City maçı öncesinde yaptığı basın toplantsında kadroya bir forvet takviyesi yapmak istediklerini söylemiş ve bonservisi Fenerbahçe'de bulunan Emenike'nin görüştükleri oyunculardan biri olduğunu açıklamıştı.

Kiralık forvet arıyorlar
Sezon başında hedefi kümede kalmak olan ve an itibariyla bu hedefinde üzerinde bir durumda bulunan West Ham United'ın yüksek paralar verip oyuncu almak gibi bir niyetinin olmadığı ortaya çıktı.
Forvet bölgesindeki sakat oyuncuların takıma bir süre sonra dönecek olması ve lig hedeflerine rahatlıkla ulaşması beklenen West Ham'ın, kiralık bir golcü aradığı ve bu yüzden Burak Yılmaz'a yüksek bir bonservis ücreti verme yerine, Emenike'yi kadroya katmayı tercih edeceği tahmin ediliyor.Fenerbahçe'nin Emenike'yi kadroda düşünmemesi, Bilic'in Nijeryalı futbolcuya ilgisini açıklaması ve Emenike'nin Londra'da yaşaması bu transferin yolunu açıyor. 

West Ham Olimpik Stadyum'a taşınıyor
Öte yandan West Ham United, sezon sonun maçlarını Olimpik Stadyum'da oynayacak. Belediyenin ve Olimpik komitenin ve de vatandaşın en büyük korkusu kulübün araplara satılması. Kulübün iki sahibi eskiden sex shop sahibiydi. Araplar için satın alınacak en elverişli kulüp West-Ham. Ayrıca şu anda maçlarını oynadıkları Boleyn stadında daireler yapıp satacaklar. Kale arkasındaki Bobby Moore tribününün akibeti ise belli değil.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...