Başarıya göre ücret

/ Kaynak: Fotomaç
Başarıya göre ücret

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Yönetim, mukaveleleri bitecek üç oyuncuyu da 'takımda tutmayı' planlıyor. Ancak yeni sözleşmelerde 'garanti para' miktarı makul düzeye çekilecek, maç başılarda ise başarı ve puan esas alınacak

Fenerbahçe'de sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Mehmet Topal'a 'başarıya endeksli' teklif yapılacağı ortaya çıktı. Henüz masaya oturulmayan üç oyuncu ile transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım, geçtiğimiz günlerde bir toplantı yaptı. Yıldırım'ın, üç oyuncuya, "Sizinle sözleşme yenileyeceğiz. Ancak biraz sabırlı olun" derken, kendisinden habersiz hiçbir takım ile görüşmemeleri uyarısında bulunduğu öğrenildi. 

Opsiyonda oynama şartı 
SARI-la civertl i yönetimin, üç oyuncuya sunmayı hazırladığı yeni sözleşmelerin taslakları da belli olmaya başladı. Buna göre Caner Erkin'e 3+1 yıllık, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'e ise 2+1'er yıllık sözleşme önerilecek. Sözleşmedeki opsiyon maddesiyle ilgili olarak Caner'in 3'üncü yılda en az 25 maç oynama, Gökhan Gönül ile Mehmet Topal'ın ise 20'şer maç oynama şartlarının yer alacağı belirtiliyor. 

Döviz kuru+FFP ayarı! 
Üç oyuncuya önerilecek 'garanti ücret' rakamları ise henüz kesin olarak belirlenmedi. Ancak bu konuda hem yükselen döviz kuru, hem de UEFA'nın Finansal Fair Play hassasiyetinin göz önünde bulundurulacağı ve rakamların 2.5, 3 milyon euro gibi 'uçuk' olmayacağı dile getiriliyor. Maç başı ücretlerinin de başarı ve kazanılacak puan üzerinden belirleneceği ifade ediliyor.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...