Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ı kurtaran adam Atınç Nukan!

/ Kaynak: Fanatik
Beşiktaş'ı kurtaran adam Atınç Nukan!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Leipzig'e 18 milyon TL'ye transfer olarak Kartal'ın kadrosuna kattığı yıldızlara mali kaynak oluşturan Atınç, konuştu!

Beşiktaş’ın Türk futboluna kazandırdığı son dönemdeki en başarılı isim Atınç Nukan, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Sezon başında Almanya İkinci Lig ekibi Red Bull Leipzig’e 6 milyon Euro (18 milyon TL) karşılığında transfer olan 22 yaşındaki futbolcu, Siyah-Beyazlı günleri ve gelecek için yaptığı kariyer planlarıyla ilgili olarak samimi sözler sarf etti. 

‘Daha fazla oynamayı hak ettim’
Geçen sezon Slaven Bilic yönetimindeki takımda yaptığı patlamanın kendisine Almanya macerasında yardımcı olduğunu belirten Atınç, “Kariyerimde buraya gelmemin etkenlerinden biri de Slaven Bilic’tir. Geçen sene bana güvendi. Ona oyuncu önerilmesine rağmen istemedi ve bana şans verdi. Ben de onun güvenini boşa çıkarmadım. Hazır tuttum kendimi... Zaman zaman daha fazla oynamayı hak ettiğim dönemler de oldu. Ama tabii ki hocanızın kararlarına saygı duymak zorundasınız. Bilic ve ekibinin bende yeri ayrıdır. Futbolcularıyla arasındaki ikili ilişkiler çok iyidir. Onun bana önemli şeyler kattığını düşünüyorum. Gayet iyi bir sezondu benim için” diye konuştu.

‘Bu başarıyı önceden yakalardım’
Siyah-Beyazlı formayla zaman zaman zor günler geçirdiğini de itiraf eden genç yıldız, “Beşiktaş kariyerimle ilgili hiçbir keşkem yok. Hata yaptığımı düşünmüyorum. Bazı durumlarda yaşadığım bazı problemler sırasında bana karşı daha iyi bir tutum sergilenseydi bu başarımı daha önceden yakalardım. Kadro dışında kaldığım dönemlerde hak etmediğim davranışlarda bulundular bana. Kişi ismi vermiyorum. Altyapıdan gelmişken 18-19 yaşındaki bir çocukken nedensiz bir anda hak etmediğim davranışlar gördüm Samet Aybaba döneminde... Feda’yı ben dedim o dönemde! Bol bol menemen yiyorum şimdi Almanya’da!” sözlerini sarf etti.

‘Geleceğime Ahmet Bulut karar verecek!’
Leipzig’le Bundesliga’ya çıkmayı hedeflediğini söyleyen 22 yaşındaki stoper, “Kariyer planlamamı menacerim Ahmet Bulut yapıyor. Onun benimle ilgili güzel planları var. Ben de ona inanılmaz güveniyorum. 6 milyon Euro’luk bir bonservis bedeline transfer olmama şaşırmıştım. Kulübüme para kazandırdığım için mutluyum. Şimdi hedefim Bundesliga’ya çıkmak ve ardından Avrupa arenasında oynamak. Euro 2016’da oynamak en büyük hedeflerimden biri. İnşallah orada ülkemi temsil etmek istiyorum. Leipzig’le Bundesliga’ya çıkıp sonrasında Euro 2016’ya gitmek istiyorum. Bu 2 hedefimin ardından geleceğime Ahmet Bulut karar verecek” sözlerini sarfetti.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...