Trabzonspor - Beşiktaş maçı için alarm! Fenerbahçe...

/ Kaynak: Fanatik
Trabzonspor - Beşiktaş maçı için alarm! Fenerbahçe...

SPOR Haberleri  / Fanatik

Süper Lig'in 19. haftasının en önemli karşılaşması olan Trabzonspor - Beşiktaş mücadelesi kötü hava şartlarından ötürü tehlikeye girdi.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve stat zemin ısıtma sisteminin kullanılamaması yüzünden Mersin İdmanyurdu maçı ertelenen Beşiktaş, bir kez daha bu tehlikeyle karşı karşıya... 

Hami Mandıralı'yla iki sezon sonra yeniden anlaşan ve yeni bir başlangıç yapmak isteyen Trabzonspor da bu akşam maçını oynayamayabilir. 

Trabzon'da aşırı kar yağışı... 
Süper Lig'de 19. haftanın en önemli maçında Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş'ı ağırlayacak. Maç saat 19'da başlayacak ve karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. 
Ancak kentte dünden beri devam eden yoğun kar yağışı maçın oynanma ihtimalini tehlikeye sokuyor. 

Trabzonspor - Beşiktaş maçı için alarm! Fenerbahçe...
İstanbul - Trabzon seferleri iptal!
Öyle ki, muhabirlerimizin bugün İstanbul'dan Trabzon'a gideceği sefer iptal oldu. Gazeteciler havalimanında bir sonraki seferleri beklemeye başladı.


Meteorloji 'Yoğun kar' diyor!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesine girildiğinde maç saati için Trabzon'da sıcaklık 0 ilâ 1 derece gösterilirken, öğle saatlerinden akşam geç saatlere kadar yoğun kar yağışı uyarısı yapılıyor. 

Trabzonspor - Beşiktaş maçı için alarm! Fenerbahçe...

Beşiktaş'a darbe olabilir!
Geçtiğimiz hafta Mersin İdmanyurdu maçı ertelenen Beşiktaş'ın bu karşılaşması da aynı akıbete uğrarsa, Siyah Beyazlılar hem iki haftayı maç yapmadan geçirmiş olacak hem de Fenerbahçe'nin kazanması halinde ise 5 puan geriye düşecek. Bu da hem maç kondisyonu açısından problem oluşturacak hem de şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yi psikolojik anlamda ileriye taşıyacak. 

Trabzonspor - Beşiktaş maçı için alarm! Fenerbahçe...

Fener - Rize de riskli!
Öte yandan saat 16'da İstanbul'da Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Fenerbahçe için de benzer bir sorun mevcut. İstanbul'da cuma akşamından beri aralıklarla yağan kar yağışı, sürekli bir tehlike arzediyor. Kar yağışının uzun sürmemesi ise şu an için Ülker Stadyumu'nda bir sorun oluşmasının önüne geçti. Fenerbahçe stat yetkilileri, aralıklarla saha zemini üzerine branda seriyor, zeminin bozulmasını engellmeye çalışıyor.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...