Fikret Orman'dan itiraf! "İki yıldır..."

/ Kaynak: Fotomaç
Fikret Orman'dan itiraf! "İki yıldır..."

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı futbol takımının yeni transferi Aras Özbiliz'i iki yıldır yakından takip ettiklerini söyledi.

Akaretler'deki kulüp binasında Aras Özbiliz'le bir araya gelen Fikret Orman, görüşmenin ardından BJK TV'ye açıklama yaptı. 

Aras Özbiliz'in sakatlıktan yeni çıktığını anlatan siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Aras'ı iki yıldır takip ediyorduk. Geçen sene şanssız bir sakatlık geçirdi, çapraz bağları koptu. Sahalara dönmesi biraz zaman aldı. Takımda görmek istediğimiz bir oyuncuydu. Babası İhsan ağabeyle uzun zamandır konuşuyorduk. Artık oynaması gerekiyor. Çok mutluyum. Camiamıza hayırlı olsun" değerlendirmesinde bulundu. 

Beşiktaş'a transferinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Aras Özbiliz ise "Çok mutluyum. Başkan beni çok seviyor, ben de onu seviyorum" diye görüş belirtti. 

Aras Özbiliz, Beşiktaş'ı uzun süredir takip ettiğini de aktararak, "Takım çok iyi gidiyor. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynar" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...