Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Denizli'yi bu hatalar yaktı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Mustafa Denizli'yi bu hatalar yaktı

SPOR Haberleri  / Sabah

Efsane olduğu Galatasaray'ın başına 23 yıl sonra, "Burada açtığım parantezi kapatmaya geldim" diyerek geçen Mustafa Denizli, üst üste yaptığı hatalarla umudunu Kaf Dağı'nın ardında bıraktı

Galatasaray'da teknik direktörlük görevine 13'üncü haftada gelen Mustafa Denizli, vadettiği gibi sarı-kırmızılı takımı ayağa kaldıramadı. Denizli yönetimindeki Cimbom deplasmanda dibe vurdu ve daha ikinci yarının başında şampiyonluğa havlu attı. Başkandan yönetim kurulu üyelerine, futbolculardan taraftara kadar camiada herkesin hayal kırıklığı oluşturduğu dönemde tecrübeli teknik adam da hatalardan nasibini aldı. 

1 'Budama' yapmadı

Denizli göreve gelince takımda operasyon sinyalleri verdi. 9 Aralık'ta, "Galatasaray'ı bir ağaca benzetiyorum; suyunu, gübresini veriyorum. Kurtardım kurtardım yoksa kuruyan dalları budarım. Mühim olan ağacı kurtarmak" diyen Denizli sözlerini uygulamaya koyamadı. Bunun son örneği Osmanlı maçında yaşandı. Norveçli sağ bek Linnes kulübede otururken, Sabri sahada döküldü. Atılan 2 gole sağladığı katkı ile alkışlanan Sinan kenara alındı, Umut kurtarıcı olarak sahaya sürüldü. Hamzaoğlu'ndan takımını devralan Denizli, istikrarsız sonuçları değiştirme adına radikal hamle yapmadı. Yorumcuyken eleştirdiği Rodriguez'i Bilal'e tercih etti, kolay gol yiyen savunmaya çözüm üretemedi.

2 Yardımcısı hala yok

Denizli, G.Saray'a imza attığından bu yana iki ay geçti ancak hala yardımcısını belirlemedi. Takımın beslenme düzeninden idman metoduna kadar her şeyle tek başına ilgilenen Denizli yalnızları oynuyor. Zaman zaman yardımcı antrenörünü yakında açıklayacağını söyleyen Denizli; Süper Lig, Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası gibi üç zorlu kulvarda yarışırken takımının başında hala tek başına görev yapıyor.

3 Yönetimle anlaşamadı

Transfer sürecinde ise Mustafa Denizli'nin isteklerini, yönetim karşılayamadı. İmza töreninden sonra, "Kriz, baskı benim kan kardeşim" diyerek meydan okusa da transfer konusunda yönetime istediklerini kabul ettiremedi. Ligde ilk yarı biter bitmez 5 takviye isteyen Denizli, son Osmanlı maçının ardından kaderine razı oldu ve "Herhalde Donk ve Linnes'ten başka transfer yapmayacağız" dedi. Denizli, kulübün satmaya çalıştığı Burak Yılmaz için ise "Gitmesini istemiyorum" yorumunu yaptı ve teknik heyet-yönetim kopukluğu net şekilde ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...